Κόσμος

Κανείς δεν θέλει την αυτοβιογραφία του Γούντι Άλεν! “Πόρτα” από εκδοτικούς οίκους!

Ο Γούντι Άλεν δεν μπορεί να βρει εκδοτικό οίκο για να εκδώσει την αυτοβιογραφία του σύμφωνα με τους New York Times.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός σκηνοθέτης Γούντι Άλεν, έχει δεχθεί έντονη κριτική τα τελευταία χρόνια λόγω των καταγγελιών πως κακοποίησε σεξουαλικά την θετή κόρη του και φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα και με την αυτοβιογραφία του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας οι επικεφαλής τεσσάρων μεγάλων εκδοτικών οίκων, μιλώντας ανώνυμα, ανέφεραν πως ένας ατζέντης του Γούντι Άλεν έστειλε σε όλους ένα αντίγραφο της αυτοβιογραφία του, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Μάλιστα κάποια δεν μπήκαν στον κόπο ακόμη και να το διαβάσουν.

Οι πέντε μεγάλοι Αμερικανοί εκδοτικοί οίκοι, HarperCollins, Hachette, Macmillan, Simon & Schuster και Penguin Random House, δεν θέλησαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα στο AFP, ούτε όμως και ο ατζέντης του Γούντι Άλεν.

Το κίνημα #MeToo κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και των σεξουαλικών επιθέσεων, έφερε στο προσκήνιο τις κατηγορίες κατά του Γούντι Άλεν πως ο σκηνοθέτης και ηθοποιός είχε κακοποιήσει σεξουαλικά την θετή του κόρη Ντίλαν Φάροου όταν εκείνη ήταν επτά χρονών στις αρχές της δεκαετίας του΄90.

Οι έρευνες για το περιστατικό, το οποίο είχε καταγγείλει η τότε σύντροφός του Μία Φάροου, απάλλαξαν τον Γούντι Άλεν από τις κατηγορίες, τις οποίες αρνείται πεισματικά. Όμως η ενήλικη πλέον Ντίλαν επιμένει ότι κακοποιήθηκε και έχει τη στήριξη της μητέρας και του αδελφού της.

Η δημόσια εικόνα του Γούντι Άλεν σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ δέχτηκε ακόμη ένα πλήγμα τον περασμένο χρόνο όταν σε μια συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής δήλωσε ότι θα έπρεπε να είναι το πρόσωπο της αφίσας για το κίνημα #MeToo.

“Εγώ που κατηγορήθηκα μόνο από μια γυναίκα σε μια υπόθεση επιμέλειας παιδιού, η οποία διερευνήθηκε και αποδείχτηκε ψευδής–τσουβαλιάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους”, είπε τότε στο δίκτυο Canal 13.

Πολλοί ηθοποιοί, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί με τον Άλεν, έχουν αποστασιοποιηθεί από εκείνον και έχουν δηλώσει ότι δεν πρόκειται να συνεργαστούν ξανά μαζί του, ενώ ο ίδιος έχει καταθέσει αγωγή κατά της Amazon για αθέτηση συμβολαίου και ζητά αποζημίωση 68 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ουκρανία βυθισμένη στο σκοτάδι μετά τις μαζικές ρωσικές επιθέσεις – 400.000 νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα
Εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα μετά από ένα νέο κύμα ρωσικών βομβαρδισμών που στόχευσε τις ενεργειακές υποδομές της χώρας
Άνδρας στέκεται μπροστά από ένα διαμέρισμα που βομβαρδίστηκε από τη Ρωσία στην Ουκρανία
«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να χάσουμε παιδιά»: Η σκληρή προειδοποιήση του αρχηγού των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων για τη Ρωσία
Ο στρατηγός Φαμπιέν Μαντόν κάλεσε τους Γάλλους αιρετούς να προετοιμάσουν τον πληθυσμό για ένα πιθανό ενδεχόμενο σύγκρουσης με τη Ρωσία – Μια τοποθέτηση που προκαλεί πολιτική θύελλα
Ο στρατηγός Φαμπιέν Μαντόν, αρχηγός του γενικού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων της Γαλλίας
6
Telegraph: Το ειρηνευτικό σχέδιο Τραμπ προτείνει στην Ουκρανία να νοικιάζει το Ντονμπάς στη Ρωσία – Σιγή ιχθύος από το Κρεμλίνο
Πηγές της βρετανικής εφημερίδας δήλωσαν ότι στενοί συνεργάτες του Αμερικανού προέδρου «επηρεάζεται πολύ εύκολα από τα ρωσικά επιχειρήματα»
Καπνός από ρωσικό βομβαρδισμό στην ουκρανική πόλη Τερνόπιλ