Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κανείς δεν θέλει την αυτοβιογραφία του Γούντι Άλεν! “Πόρτα” από εκδοτικούς οίκους!

Κανείς δεν θέλει την αυτοβιογραφία του Γούντι Άλεν! “Πόρτα” από εκδοτικούς οίκους!
photo epa

Ο Γούντι Άλεν δεν μπορεί να βρει εκδοτικό οίκο για να εκδώσει την αυτοβιογραφία του σύμφωνα με τους New York Times.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός σκηνοθέτης Γούντι Άλεν, έχει δεχθεί έντονη κριτική τα τελευταία χρόνια λόγω των καταγγελιών πως κακοποίησε σεξουαλικά την θετή κόρη του και φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα και με την αυτοβιογραφία του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας οι επικεφαλής τεσσάρων μεγάλων εκδοτικών οίκων, μιλώντας ανώνυμα, ανέφεραν πως ένας ατζέντης του Γούντι Άλεν έστειλε σε όλους ένα αντίγραφο της αυτοβιογραφία του, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Μάλιστα κάποια δεν μπήκαν στον κόπο ακόμη και να το διαβάσουν.

Οι πέντε μεγάλοι Αμερικανοί εκδοτικοί οίκοι, HarperCollins, Hachette, Macmillan, Simon & Schuster και Penguin Random House, δεν θέλησαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα στο AFP, ούτε όμως και ο ατζέντης του Γούντι Άλεν.

Το κίνημα #MeToo κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και των σεξουαλικών επιθέσεων, έφερε στο προσκήνιο τις κατηγορίες κατά του Γούντι Άλεν πως ο σκηνοθέτης και ηθοποιός είχε κακοποιήσει σεξουαλικά την θετή του κόρη Ντίλαν Φάροου όταν εκείνη ήταν επτά χρονών στις αρχές της δεκαετίας του΄90.

Οι έρευνες για το περιστατικό, το οποίο είχε καταγγείλει η τότε σύντροφός του Μία Φάροου, απάλλαξαν τον Γούντι Άλεν από τις κατηγορίες, τις οποίες αρνείται πεισματικά. Όμως η ενήλικη πλέον Ντίλαν επιμένει ότι κακοποιήθηκε και έχει τη στήριξη της μητέρας και του αδελφού της.

Η δημόσια εικόνα του Γούντι Άλεν σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ δέχτηκε ακόμη ένα πλήγμα τον περασμένο χρόνο όταν σε μια συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής δήλωσε ότι θα έπρεπε να είναι το πρόσωπο της αφίσας για το κίνημα #MeToo.

“Εγώ που κατηγορήθηκα μόνο από μια γυναίκα σε μια υπόθεση επιμέλειας παιδιού, η οποία διερευνήθηκε και αποδείχτηκε ψευδής–τσουβαλιάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους”, είπε τότε στο δίκτυο Canal 13.

Πολλοί ηθοποιοί, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί με τον Άλεν, έχουν αποστασιοποιηθεί από εκείνον και έχουν δηλώσει ότι δεν πρόκειται να συνεργαστούν ξανά μαζί του, ενώ ο ίδιος έχει καταθέσει αγωγή κατά της Amazon για αθέτηση συμβολαίου και ζητά αποζημίωση 68 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις