Συμβαίνει τώρα:
Τροχαίο στον Κηφισό στο ρεύμα προς Λαμία - Έντονη κίνηση στο σημείο
Κόσμος

Καπιτώλιο: Χειροπέδες στον άνδρα με την προβιά και βιολογικό φαγητό στον «Μπλεκ»

Δυο από τις πιο επικές φιγούρες της εισβολής στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021 ήταν ο άνδρας με την προβιά και ο Σαμάνος που θύμιζε τον ήρωα των παιδικών μας χρόνων, τον Μπλεκ.

Ο πρώτος συνελήφθη σήμερα και ο δεύτερος έχει συλληφθεί ήδη και είχε μια απίστευτη απαίτηση στην φυλακή. 

Η πιο πρόσφατη εξέλιξη είναι η σύλληψη του άνδρα με την προβιά, του γιου δικαστή στο Μπρούκλιν. Ο Aaron Mostofsky συνελήφθη στο σπίτι του αδερφού του στο Μπρούκλιν από πράκτορες του FBI. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι πολλές. Κλοπή δημόσιας περιουσίας μετά την αφαίρεση ασπίδας αστυνομικού με την οποία φωτογραφήθηκε κιόλας αλλά και ενός αλεξίσφαιρου γιλέκου.

Ο Mostofsky, γιος του ανώτατου δικαστή Shlomo Mostofsky, και επιφανούς μέλους της κοινότητας των Ορθόδοξων Εβραίων θα εμφανιστεί σε λίγες ώρες ενώπιον άλλου δικαστή.

Βιολογικό φαγητό ζήτησε ο «Μπλεκ»

Όσο για τον Jacob Chansley τον άνδρα που μας θύμιζε τον Μπλεκ με την περίεργη αμφίεση με κέρατα στο κεφάλι του και ουρές ζώων, έχει ήδη παρουσιαστεί στο δικαστήριο στην Αριζόνα όπου μένει μετά την σύλληψή του.

Και αυτός, ο υποστηρικτής των θεωριών συνωμοσίας της QAnon όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο είπε ότι η διατροφή του είναι συγκεκριμένη για θρησκευτικούς λόγους και δεν είχε φάει τίποτα από την στιγμή της σύλληψής του.

Ο Σαμάνος, όπως τον αποκαλούν έπεισε τον δικαστή ο οποίος διέταξε να του δοθεί τροφή που συνάδει με τα πιστεύω του. Όπως εξήγησε και η μαμά του αν δεν τραφεί με βιολογικό φαγητό, αρρωσταίνει σοβαρά. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ καλεί το ABC να απολύσει άμεσα τον παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ: «Ο κόσμος είναι θυμωμένος»
«Πότε θα απολύσει το δίκτυο ψευδών ειδήσεων ABC τον απολύτως μη αστείο Τζίμι Κίμελ, ο οποίος διευθύνει χωρίς καμία ικανότητα μια από τις εκπομπές με τις χαμηλότερες τηλεθεάσεις στην τηλεόραση;», έγραψε ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
«Εκτιμάται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι μεταξύ των υποψηφίων για το Νόμπελ Ειρήνης» λέει η νορβηγική επιτροπή
Η Γιούλια Ναβάλναγια, συζύγου του Ρώσου αντιφρονούντα Αλεξέι Ναβάλνι και η οργάνωση αρωγής Αίθουσες Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών είναι φαβορί για το Νόμπελ Ειρήνης
Ένα αντίγραφο του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης βρίσκεται στο Νορβηγικό Ινστιτούτο Νόμπελ, όπου ανακοινώνεται ο νικητής, στο Όσλο της Νορβηγίας