Κόσμος

Καρολίν Φλακ: Οργισμένες αντιδράσεις μετά την αυτοκτονία της παρουσιάστριας!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η αυτοκτονία της Καρολίν Φλακ, μίας από τις διασημότερες παρουσιάστριες της βρετανικής τηλεόρασης, οδήγησε σχεδόν 350.000 ανθρώπους να υπογράψουν ένα αίτημα, με το οποίο ζητούν την επιβολή αυστηρότερων κανόνων στον τρόπο που οι ταμπλόιντ καλύπτουν τις ειδήσεις που αφορούν διάσημα πρόσωπα.

Η 40χρονη Φλακ, πρώην παρουσιάστρια του άκρως δημοφιλούς ριάλιτι “Love Island” και νικήτρια της βρετανικής εκδοχής του “Dancing with the Stars”, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο το Σάββατο.

Είχε αποσυρθεί από τα καθήκοντά της ως παρουσιάστρια, αφού απαγγέλθηκαν σε βάρος της κατηγορίες για επίθεση εναντίον του συντρόφου της τον Δεκέμβριο, κατηγορίες που εκείνη αρνιόταν.

Ο θάνατος της Φλακ πυροδότησε τον δημόσιο διάλογο σχετικά με τον τρόπο που οι βρετανικές ταμπλόιντ, γνωστές για τις επιθετικές τακτικές τους στην καταγραφή των γεγονότων, καλύπτουν τις ειδήσεις σχετικά με τα διάσημα πρόσωπα αλλά και σχετικά με τα βιτριολικά σχόλια εναντίον ανθρώπων που αναρτούν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Click4more: Έσπρωξαν στον θάνατο την γνωστή παρουσιάστρια; Η κατάρα του ριάλιτι Love Island! Μετράει 3 νεκρούς!

Το αίτημα, που είχαν υπογράψει 346.000 άνθρωποι έως τις 17.10 ώρα Ελλάδας σήμερα, απευθύνει έκκληση να απαγορευτούν οι αναρτήσεις και τα σχόλια ανωνύμων, η παραβίαση της προσωπικής ζωής, η δημοσίευση προσωπικών πληροφοριών και η διαρροή του ιατρικού ιστορικού προσώπων.

«Αυτό θα αποτρέψει τον αυτοτραυματισμό, την αυτοκτονία, την κατάχρηση ουσιών και τα προβλήματα ψυχικής υγείας», τονίζεται στο αίτημα μετά την αυτοκτονία της Καρολίν Φλακ.

«Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και μία και καλή να κάνουμε την αλλαγή».

Η Καρολίν Φλακ είχε μιλήσει κατά το παρελθόν για τη μάχη της με την κατάθλιψη

Το τηλεριάλιτι “Love Island”, ένα από τα δημοφιλέστερα σόου της Βρετανίας, φέρνει κοντά ανύπαντρους άνδρες και γυναίκες που πρέπει να συνάψουν σχέσεις κατά τη διάρκεια της διαμονής τους σε μια εντυπωσιακή βίλα για να κερδίσουν δόξα. Οι προσωπικές σχέσεις τους, περιλαμβανομένων εκείνων στην κρεβατοκάμαρα, προβάλλονται στην τηλεόραση. Το τελευταίο ζευγάρι που θα απομείνει κερδίζει.

Το σόου που παρουσίαζε η Καρολίν Φλακ θα επιστρέψει απόψε έπειτα δύο ημέρες που παρέμεινε εκτός του τηλεοπτικού αέρα, έγινε γνωστό από το τηλεοπτικό δίκτυο ITV, με ένα επεισόδιο φόρο τιμής στην πρώην παρουσιάστριά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γκέχαρντ Σρέντερ: Από καγκελάριος, μέλος ρωσικής αλυσίδας σουπερμάρκετ – Η υποδοχή με χειροκροτήματα
Ο Γκέρχαρντ Σρέντερ ανέπτυξε στενή σχέση με τον Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της θητείας του ως καγκελάριος της Γερμανίας από το 1998 έως το 2005, ενώ αργότερα εργάστηκε για ρωσικές κρατικές εταιρείες
Γερμανία
Φρενίτιδα στα social media για την ομιλία του Μάρκο Ρούμπιο με φόντο την Ακρόπολη – Τη μετέδωσαν live BBC και Fox News
Η ομιλία του Μάρκο Ρούμπιο στην Πνύκα, έκανε και τον γύρο των social media, με εκατοντάδες χιλιάδες λογαριασμούς, ανάμεσα στους οποίους και ο Έλον Μασκ να την αναπαράγουν
Μάρκο Ρούμπιο
Κρίστα Πάικ: Οι δικηγόροι της ζητούν να ελεγχθούν ο εξοπλισμός και οι σύριγγες που χρησιμοποιήθηκαν στην απόπειρα εκτέλεσής της
Τις σύριγγες και τυχόν υπολείμματα φαρμάκων αλλά και εν γένει τον εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε κατά την αποτυχημένη εκτέλεση της Κρίστα Πάικ ζητούν οι δικηγόροι της
Κρίστι Πάικ
Συνελήφθη στην Ιαπωνία 28χρονο μέλος ρωσικής ομάδας χάκερ - Η «Qilin» εκβίασε σχεδόν 4.000 εταιρείες παγκοσμίως, 150 στη Γερμανία
Ο 28χρονος Ρώσος είναι ύποπτος ότι εργάζεται για την ομάδα Qilin και συνελήφθη στην Ιαπωνία βάσει διεθνούς εντάλματος μετά από έρευνα στη Γερμανία
Χάκερ