Κόσμος

Κατά των εκλογών στο Πέτερμποροου το κόμμα του Brexit

Το κόμμα του Brexit θα προσφύγει κατά του αποτελέσματος της επαναληπτικής εκλογής στο Πέτερμποροου σύμφωνα με τον Νάιτζελ Φάρατζ.

Και αυτό γιατί το κόμμα του Brexit υποστηρίζει πως θα πρέπει να διερευνηθούν οι ισχυρισμοί για διαφθορά σε ό,τι αφορά τις επιστολικές ψήφους της συγκεκριμένης εκλογικής διαδικασίας.

Το κόμμα του Brexit, έχασε στην επαναληπτική ψηφοφορία την έδρα από το κόμμα των Εργατικών για μόλις 683 ψήφους (εκλέχθηκε η υποψήφια των Εργατικών Λίζα Φορμπς και δεύτερος κατέληξε ο Μάικ Γκριν του κόμματος του Brexit), και τώρα το υποστηρίζει ότι υπήρξαν καταχρήσεις στις επιστολικές ψήφους που πρέπει να διερευνηθούν.

«Πρόκειται για κάτι περισσότερο από το Πέτερμποροου. Πρόκειται για ένα σύστημα που είναι ανοιχτό στη διαφθορά, τον εκφοβισμό, τη δωροδοκία, την κατάχρηση σε όλα τα επίπεδα» είπε ο Φαράτζ, με το κόμμα του Brexit να είναι έτοιμο να υποβάλλει

αίτημα που επιτρέπει την αμφισβήτηση του εκλογικού αποτελέσματος για λόγους λαθών ή διαφθοράς, που σχετίζονται με την ψηφοφορία.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι αστυνομικές αρχές διερεύνησαν πέντε διαμαρτυρίες που σχετίζονται με την επαναληπτική εκλογή του Πέτερμπόροου, και ανακοίνωσε ότι δεν υπήρξαν παρατυπίες σε τρεις περιπτώσεις, ωστόσο, το κόμμα του Brexit υποστηρίζει ότι απαιτείται πλήρης διερεύνηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέντε νεκροί και 12 τραυματίες από ρωσικούς βομβαρδισμούς σε Ποκρόφσκ και Ντονέτσκ στην Ουκρανία
Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Κρατικής Διοίκησης του Ντόνετσκ, είπε ότι στις επιθέσεις χρησιμοποιήθηκαν drones και ότι οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να στοχεύουν κατοικημένες περιοχές
Ουκρανία
Δύο νεκροί από τις φωτιές που μαίνονται στην Τουρκία - Μία οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για «δεκάδες εμπρησμούς»
Πυρκαγιές ξέσπασαν και στην Αττάλεια και σε δασικές εκτάσεις κοντά στην Κωνσταντινούπολη, οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο πολλά από αυτά τα μέτωπα
Φωτιές στην Τουρκία