Κόσμος

Κατασκοπικό “θρίλερ” στο Παρίσι – Βρέθηκε νεκρός υψηλόβαθμος Ιταλός πράκτορας

Ένα υψηλόβαθμος στέλεχος των υπηρεσιών πληροφοριών της Ιταλίας βρέθηκε νεκρό την Κυριακή στο Παρίσι, πλησίον του ξενοδοχείου του, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο συγκλίνουσες πηγές, που φαίνεται να απορρίπτουν το σενάριο μιας εγκληματικής ενέργειας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ηλικίας 50 ετών, ο άνδρας ήταν «ένα υψηλόβαθμο στέλεχος των ιταλικών υπηρεσιών πληροφοριών» διευκρίνισε μια πηγή που πρόσκειται στην υπόθεση.

Το πτώμα του βρέθηκε σε έναν δρόμο στο 18ο διαμέρισμα, κοντά στο ξενοδοχείο όπου ο Ιταλός υπήκοος διέμενε μετά την άφιξή του στη γαλλική πρωτεύουσα στις 3 Μαΐου, αναφέρουν πηγές, που επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες της εφημερίδας Point.

Ο άνδρας βρέθηκε να κείτεται στο έδαφος, όπου πρέπει να είχε κάνει εμετό, ενώ έφερε μια πληγή στο πηγούνι, πιθανή συνέπεια της πτώσης του, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας.

Η εισαγγελία του Παρισιού ανέφερε ότι ξεκίνησε έρευνα για να αποσαφηνίσει τα αίτια του θανάτου του 50χρονου πράκτορα. Το σενάριο μιας εγκληματικής ενέργειας δεν εξετάζεται σε αυτήν τη φάση.

Όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica, που επικαλείται πηγές από την πρεσβεία της Ιταλίας, πρόκειται για έναν «θάνατο από φυσικά αίτια». Πηγές προσκείμενες στην έρευνα είπαν στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων AGI ότι ο 50χρονος «υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ τα χώνει στον Καναδά για τη μόλυνση του αέρα στις ΗΠΑ εξαιτίας των πυρκαγιών – Απειλεί με νέους δασμούς
«Καθιστούμε τον Καναδά υπεύθυνο για το γεγονός ότι δεν διαχειρίζεται σωστά τα δάση του και οι ΗΠΑ βρίσκονται αχρείαστα αντιμέτωπες με εισβολή αέρα βρομερού, μολυσμένου και επικίνδυνου για την υγεία» έγραψε σε ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Στη φυλακή ο χρυσοχόος που πυροβόλησε και σκότωσε δύο ληστές στο Μιλάνο - «Ο Ματαρέλα απένειμε χάρη σε διακινητή που δολοφόνησε 30 ανθρώπους»
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι, τάχθηκε υπέρ της απονομής χάριτος ενώ ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, υπενθύμισε ότι αυτό αποτελεί αποκλειστικά δική του αρμοδιότητα
Ο Mario Roggero
7
Ντόναλντ Τραμπ: Σχέδιο για συνδρομή έως 100.000 δολάρια τον μήνα για ταχύτερη πρόσβαση στις αναρτήσεις του στο Truth Social
Η εταιρεία του Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να εξετάζει νέα υπηρεσία για επενδυτές και τράπεζες καθώς οι αναρτήσεις του προέδρου επηρεάζουν άμεσα τις αγορές
Ντόναλντ Τραμπ