Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Καθαίρεση της Τερέζα Μέι προεξοφλεί η στοιχηματική William Hill!

Καθαίρεση της Τερέζα Μέι προεξοφλεί η στοιχηματική William Hill!
φωτογραφία: Reuters

Δεν δέχεται πλέον στοιχήματα η βρετανική εταιρεία William Hill για το πότε θα αποχωρήσει η πρωθυπουργός της χώρας Τερέζα Μέι!

Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η William Hill αναστέλλονται τα στοιχήματα, καθώς φουντώνει η φημολογία ότι η Τερέζα Μέι θα βρεθεί αντιμέτωπη με διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης ενώ υπεραμύνθηκε του σχεδίου της συμφωνίας της για το Brexit.

“Μετά τη συνέντευξη Τύπου αργά την Πέμπτη (15.11.2018), σκεφτήκαμε ότι μάλλον η Τερέζα έσωσε τη θέση της, αλλά αυτό ίσως να μην ισχύει πλέον”, ανέφερε σε ανακοίνωση ο πρόεδρος της William Hill, Ρούπερτ Άνταμς.

Η κίνηση έγινε ύστερα από δημοσιεύματα ότι η Μέι θα αντιμετωπίσει διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης το αργότερο μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με τους Συντηρητικούς βουλευτές να αναμένεται να καταθέσουν τις επιστολές που απαιτούνται.

Theresa May – Reuters

Δεν… πληρώνει η παραμονή της Μέι στην Ντάουνινγκ Στριτ

“Είναι σχεδόν αδύνατον για εμάς να προβλέψουμε τι θα γίνει”, δήλωσε ο Άνταμς τηλεφωνικά στο Reuters, εξηγώντας ότι λόγω της αβεβαιότητας, η εταιρία στοιχηματισμού δεν μπορεί να δώσει τιμές για τα διαφορετικά σενάρια. “Πιθανόν να προσφέραμε εντελώς λάθος τιμές”, δήλωσε.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και εμβληματική φιγούρα της εκστρατείας υπέρ του Brexit Μπόρις Τζόνσον καθώς και ο Ντόμινικ Ράαμπ, που παραιτήθηκε την Πέμπτη (15.11.2018) από τη θέση του υπουργού για το Brexit, είναι τα φαβορί για την αντικατάσταση της Μέι, ανέφερε η William Hill.

Ωστόσο, στην ιστοσελίδα Oddschecker, που συγκεντρώνει τις αποδόσεις των στοιχημάτων, ο ηγέτης των Εργατικών εμφανίζεται ως το φαβορί για να διαδεχθεί τη Μέι με πιθανότητες 5/1, με τον Τζόνσον και τον υπουργό Εσωτερικών Σατζίντ Τζαβίντ να βρίσκονται στη 2η θέση με πιθανότητες 8/1. Αυτό υποδηλώνει ότι όσοι στοιχηματίζουν αναμένουν πως η διαδοχή θα γίνει μέσω γενικών εκλογών παρά μιας ανταρσίας στο Συντηρητικό κόμμα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις