Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Καθηγήτρια στη φυλακή για σχέση με ανήλικο μαθητή της – Ο σύζυγός της την στηρίζει

Καθηγήτρια
Φωτογραφία από: YouTube

Η καθηγήτρια Kandice Barber, εκτίει ποινή φυλάκισης έξι ετών επειδή είχε σεξουαλικές επαφές με έναν 15χρεονο μαθητή της, ωστόσο ο σύζυγός της είναι δίπλα της.

Η 35χρονη καθηγήτρια κατηγορήθηκε πως οδήγησε τον μαθητή σε ένα απόμερο σημείο, τον φίλησε στο λαιμό και του ψιθύρισε «τι θέλεις να κάνεις τώρα;» πριν προχωρήσουν σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, είχε στείλει επίσης σεξουαλικού περιεχομένου μηνύματα και βίντεο στον μαθητή, ενώ ακόμη τον απειλούσε για να μην την αποκαλύψει και τελικά τον κατηγόρησε ψευδώς για βιασμό!

Μετά την απόφαση να φυλακιστεί για έξι χρόνια και δυο μήνες, πριν από ένα χρόνο, ο σύζυγός της Ντάνιελ ανήρτησε μια φωτογραφία με τον Superman και το μήνυμα «πάντα», δείχνοντας εξ αρχής πως δεν προτίθετο να την εγκαταλείψει.

Όπερ και εγένετο, καθώς η καθηγήτρια βρίσκεται ήδη ένα χρόνο στις φυλακές κι εκείνος την στηρίζει δημοσίως. Την είδηση έκανε γνωστή η μητέρα της 35χρονης, η οποία είπε στην βρετανική Sun πως ο 38χρονος τήρησε τον λόγο του.

«Είναι καλά (σ.σ. η κόρη της). Ήταν μια πολύ σκληρή ποινή κι ακόμα έχουμε καιρό μέχρι να αποφυλακιστεί. Ελπίζουμε να μεταφερθεί σε μια ανοιχτή φυλακή σύντομα» λέει η μητέρα της, αποκαλύπτοντας πως ο σύζυγος της καθηγήτριας παραμένει στο πλευρό της.

Η υπόθεση με την καθηγήτρια που σόκαρε την Βρετανία

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης, η καθηγήτρια «εντόπισε» τον ανήλικο μαθητή σε μια μέρα εκδρομής και τον «βομβάρδισε» με μηνύματα στα social media.

«Σου αρέσει περισσότερο το στήθος ή ο κ…» έλεγε ένα από αυτά, συνοδευόμενο από μια φωτογραφία της στο κρεβάτι, με διάφορα sex toys δίπλα της.

Η 35χρονη «αποκαλύφθηκε» όταν μια γυμνή φωτογραφία της που είχε στείλει στον μαθητή διέρρευσε και κατέληξε στα χέρια του διευθυντή του σχολείου.

Μάλιστα ένα χρόνο πριν της επιβληθεί η ποινή των έξι ετών στην φυλακή, η ίδια είχε καταδικαστεί και σε διαφορετική υπόθεση, επειδή έστειλε γυμνή φωτογραφία στο αγόρι αλλά κι ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε η ίδια με… ένα από τα προαναφερθέντα sex toys.

Μετά τις καταδίκες, ένας πρώην σύντροφός της αποκάλυψε πως η σχέση τους τελείωσε επειδή η 35χρονη ήταν εμμονική με το σεξ, ζητώντας να γίνεται έξι φορές την ημέρα και συχνά σε εξαιρετικά ασυνήθιστα μέρη.

«Της άρεσε να συμβαίνει σε ανοιχτούς χώρους, μερικές φορές στο αυτοκίνητο, στον κήπο ή στο δάσος. Οδηγούσαμε για κάπου και ξαφνικά έλεγε “σταμάτα, νιώθω… έξαψη”», δήλωνε ο πρώην σύντροφός της.

«Απλά έγινε υπερβολικό για εμένα. Ο καθένας έχει τις προσωπικές του ανάγκες και όλα αυτά, αλλά αρκετά» είπε επίσης, αποκαλύπτοντας ακόμα πως η καθηγήτρια ήταν και… ερασιτέχνης pole dancer κάνοντάς του «επιδείξεις» στο γκαράζ του σπιτιού της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις