Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η καθηγήτρια του ΜΙΤ που ξετρέλανε τον Μπραντ Πιτ

Μπραντ Πιτ Neri Oxman

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τον αιφνιδιαστικό χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί. Φαίνεται όμως ότι ο Μπραντ Πιτ είναι και πάλι ερωτευμένος με καθηγήτρια του ΜΙΤ.

Οι φήμες για ειδύλλιο του Μπραντ Πιτ με την καθηγήτρια του ΜΙΤ Neri Oxman οργιάζουν τις τελευταίες μέρες. Οι δυο τους φαίνεται να γνωρίστηκαν πριν από περίπου 6 μήνες.

Ο Μπραντ Πιτ ζήτησε από τη Neri Oxman να δουλέψουν μαζί σε ένα αρχιτεκτονικό πρότζεκτ που είχε στα σκαριά και έκτοτε την έχει επισκεφτεί και στο εργαστήριο στο ΜΙΤ.

Ο διάσημος ηθοποιός μάλιστα πόζαρε και με ορισμένους φοιτητές της, με τη λεζάντα στη φωτογραφία της Kathy Camenzind να γράφει “Ocean’s six? #whatjusthappened #bradpitt #medialab”.

Η φωτογραφία ίσως να τραβήχτηκε από την ίδια τη Neri Oxman μετά την επίσκεψη του Μπραντ Πιτ στο εργαστήριο του ΜΙΤ όπου εργάζεται. Ανέβηκε στο Instagram στις 28 Νοεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/BcDxtXHHCwL/?utm_source=ig_embed

Μπραντ Πιτ – Neri Oxman: Μόνο φίλοι;

Άνθρωποι που τη γνωρίζουν την περιγράφουν ως “ιδιοφυΐα και πανέμορφη”, σημειώνοντας πως έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Πηγές κοντά στο ζευγάρι ωστόσο απορρίπτουν τις φήμες περί ειδυλλίου.

Μπραντ Πιτ και Neri Oxman

“Ο Μπραντ Πιτ και η Neri συνδέθηκαν επειδή έχουν το ίδιο πάθος για την αρχιτεκτονική, το design και την τέχνη. Αυτό περιγράφεται καλύτερα ως επαγγελματική φιλία. Η φιλία τους δεν έχει μετατραπεί σε ειδύλλιο. Αλλά ο Μπραντ Πιτ ενδιαφέρεται να περνά όλο και περισσότερο χρόνο μαζί της γιατί είναι συναρπαστική”.

Η Neri Oxman ίδρυσε και διευθύνει την ομάδα Mediated Matter στο MIT Media Lab, ενώ ο Μπραντ Πιτ διοικεί το Make It Right Foundation που κατασκευάζει προσιτά σπίτια για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Το διαζύγιό του από την Αντζελίνα Τζολί αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις