Κόσμος

Καθυστέρησε πτήση γιατί μύριζε άσχημα το… αεροπλάνο

Η πτήση καθυστέρησε γιατί οι επιβάτες ζήτησαν να αποβιβαστούν επειδή δεν άντεχαν άλλο την μυρωδιά μέσα στο αεροπλάνο. Τι έφταιγε;

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

   Μια πτήση ινδονησιακής αεροπορικής εταιρίας καθυστέρησε όταν οι επιβάτες απαίτησαν να αποβιβαστούν από το αεροπλάνο εξαιτίας της άσχημης μυρωδιάς από το διάσημο στην Ασία φρούτο ντουριάν που είχε απλωθεί σε όλη την καμπίνα του αεροσκάφους, αναφέρουν σήμερα τα τοπικά μμε.

   Οι επιβάτες σε πτήση της Lion Air από την πόλη Μεντάν με προορισμό την πρωτεύουσα Τζακάρτα ζήτησαν από το πλήρωμα να ανοίξει τις πόρτες και να τους αφήσει να αποβιβαστούν εξαιτίας της μυρωδιάς, μετέδωσε η ειδησεογραφική ιστοσελίδα detik.com.

   “Είχαμε ήδη καθίσει στο αεροπλάνο αλλά θέλαμε να αποβιβαστούμε επειδή μύριζε υπερβολικά άσχημα”, δήλωσε ο Αμπντάλα Σάλεχ, επιβάτης ο οποίος στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε άλλη πτήση. Δέκα επιβάτες ακύρωσαν τις πτήσεις τους.

   Το ντουριάν απαγορεύεται στα αεροπλάνα και στα δωμάτια ξενοδοχείων της Ινδονησίας εξαιτίας της έντονης οσμής του, η οποία θεωρείται προσβλητική για κάποιους ανθρώπους και περιγράφεται ως παρόμοια με εκείνη των σάπιων φρούτων ή με την μυρωδιά του σώματος κάποιου που δεν τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής.

   Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν μέχρι το πλήρωμα του αεροσκάφους να απομακρύνει το…βρωμερό φρούτο από την καμπίνα. Η πτήση καθυστέρησε για περίπου μια ώρα.

   Το ντουριάν χαρακτηρίζεται στην Ασία ως “ο βασιλιάς των φρούτων” και καλλιεργείται στο νοτιανατολικό της τμήμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποκάλυψη CNN: 14 ρωσικοί δορυφόροι πέταξαν πάνω από αμερικανική βάση στη Σαουδική Αραβία πριν από ιρανικό πλήγμα
Οι ρωσικοί δορυφόροι παρείχαν πληροφορίες στο Ιράν για τις αμερικανικές θέσεις - Η επίθεση σημειώθηκε στα τέλη Μαρτίου και προκάλεσε τον τραυματισμό 12 Αμερικανών στρατιωτικών
Αμερικανικά αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού τύπου KC-135
Προκαλεί και πάλι ο Χακάν Φιντάν: Απειλή για την Τουρκία η στρατιωτικοποίηση των ελληνικών νησιών
«Δεν θέλουμε η Ελλάδα να γίνει εργαλείο όσων θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την περιοχή και να τη βυθίσουν στο χάος. Θέλουμε να διατηρήσουμε σχέσεις καλής γειτονίας», ανέφερε
Ο Χακάν Φιντάν 11