Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Κάτι… τρέχει με την υγεία του Τραμπ – Αποκαλυπτικό video

Τραμπ

Η παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ σε τελετή αποφοίτησης της στρατιωτικής ακαδημίας των ΗΠΑ σχολιάζεται εκτενώς από τα διεθνή ΜΜΕ. 

Αυτή τη φορά, όχι λόγω κάποιας δήλωσης του, αλλά για τις κινήσεις του Αμερικανού προέδρου που “προδίδουν” ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αρχικά παρατηρήθηκε το περίεργο περπάτημα του Τραμπ, αλλά το στιγμιότυπο που έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα είναι αυτό, στο οποίο -κατά τη διάρκεια της ομιλίας του- πιάνει το ποτήρι για να πιει νερό, αλλά το χέρι του δεν μπορεί να… φτάσει στο στόμα και έτσι σπρώχνει το ποτήρι με το άλλο χέρι.

Η ψυχίατρος του πανεπιστημίου του Γέιλ, Bandy Xenobia Lee, σχολιάζοντας το περιστατικό, τόνισε πως πρόκειται για “μία ανησυχητική, μόνιμη νευρολογική ένδειξη που απαιτεί εξέταση στον εγκέφαλο, καθώς και διερεύνηση άλλων συμπτωμάτων”.

Από την πλευρά του, ο πολιτικός αντίπαλος του Τραμπ, Τζον Κούπερ, έγραψε στο Twitter: “Τα πρόσφατα βίντεο δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας του Τραμπ. Ο τρόπος που μιλάει, που κρατά το ποτήρι με το νερό, τα μπερδεμά λόγια και οι σκέψεις του. Τι κρύβει ο Λευκός Οίκος;”.

https://twitter.com/joncoopertweets/status/1271956149173129216?s=20

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις