Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κάτι… τρέχει με την υποβασταζόμενη Χίλαρι [pics]

Κάτι… τρέχει με την υποβασταζόμενη Χίλαρι [pics]

Δεν μπορεί να σταθεί και χρειάζεται βοήθεια για να περπατήσει; Τι τρέχει τελικά με τη Χίλαρι Κλίντον μόλις τρεις μήνες πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ;

Ιδού το ερώτημα… Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου εδώ και σχεδόν 24 ώρες δείχνουν την υποψηφία των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον να ανεβαίνει σκαλιά υποβασταζόμενη!

Το θέμα όμως είναι πως οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο, στις 24 του μήνα συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια επίσκεψης της Κλίντον σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση στο Τσάρλεστον. Η πρώην Πρώτη Κυρία και πρώην υπουργός Εξωτερικών φαίνεται να χρειάζεται βοήθεια από τους συνεργάτες της για να ανέβει μερικά σκαλιά. Άρχισαν όμως να «κυκλοφορούν» ιδιαίτερα το τελευταίο 24ωρο και να συνοδεύονται από ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

Πριν μερικά χρόνια, η Κλίντον είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και είχε νοσηλευτεί αρκετές μέρες στο νοσοκομείο. Κάποιοι μάλιστα αναφέρουν πως ίσως να μην έχει αναρρώσει πλήρως από εκείνον τον τραυματισμό και το τραύμα στο κεφάλι να της προκαλεί ακόμη προβλήματα. Ίσως βέβαια όλα αυτά να είναι και ένα “χαρτί” στο παιχνίδι της προεκλογικής μάχης. Το ποιος το χρησιμοποιεί είναι… άλλο ζήτημα.

Η φωτογραφία της υποβασταζόμενης Κλίντον δεν αναπαράχθηκε μόνο από μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία αλλά και από υποστηρικτές του αντιπάλου της και υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Και το #HillarysHealth δεν άργησε να γίνει trend στο twitter…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε