Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κάτι τρέχει με την Μελάνια! Δεν θα είναι ούτε στην G7, ούτε στην Σύνοδο με την Βόρεια Κορέα!

Μελάνια Τραμπ

Μέχρι τώρα η Μελάνια Τραμπ δεν έλειπε από το πλευρό του συζύγου της Ντόναλντ σε όσα ταξίδια και αν έκανε ο ίδιος στο εξωτερικό. Όμως, σε δυο πολύ σημαντικά ταξίδια η Μελάνια Τραμπ δεν θα είναι μαζί του και γι’ αυτό δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση! Είναι για λόγους υγείας; Ή είναι κάποιοι άλλοι λόγοι; Πάντως, δημόσια εμφάνιση έχει να κάνει από τις 10 Μαϊου!

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν και παρά το καθησυχαστικό και λίγο οργισμένο tweet που έκανε η ίδια την περασμένη εβδομάδα δεν λένε να κοπάσουν. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι η Μελάνια Τραμπ δεν θα παραστεί στη σύνοδο κορυφής της G7 που θα γίνει αυτή την εβδομάδα στο Κεμπέκ του Καναδά. Επίσης, δεν θα παραστεί στην προγραμματισμένη σύνοδο κορυφής με τη Βόρεια Κορέα στις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη.

Η Μελάνια Τραμπ είχε ταξιδέψει πέρυσι στην Ιταλία για να παραστεί στη σύνοδο της G7, της Ομάδας των Επτά ισχυρότερων οικονομιών του πλανήτη (Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Βρετανία και ΗΠΑ).  “Δεν θα παραστεί στη G7, ούτε σχεδιάζει να ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη αυτή τη φορά”, δήλωσε η εκπρόσωπός της Στέφανι Γκρίσαμ.

Στις 30 Μαΐου, η Μελάνια Τραμπ έγραψε στο Twitter ότι “βρίσκεται στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά της, αισθάνεται υπέροχα και εργάζεται για τα παιδιά και τον αμερικανικό λαό”, θέλοντας έτσι να δώσει τέλος σε φημολογίες για την απουσία της. Ένας ρεπόρτερ του δικτύου CNBC έγραψε στο Twitter ότι είδε την Πρώτη Κυρία στον Λευκό Οίκο στις 29 Μαΐου με τις βοηθούς της. Η Μελάνια Τραμπ υποβλήθηκε σε εγχείρηση στις 14 Μαΐου για τη θεραπεία ενός καλοήθους προβλήματος στο νεφρό και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 19 Μαΐου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις