Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Καύσωνας Κλέων: Το Skynews μεταδίδει από την Ακρόπολη για τους γενναίους τουρίστες

Καύσωνας Κλέων: Το Skynews μεταδίδει από την Ακρόπολη για τους γενναίους τουρίστες

Πολλά βρετανικά ΜΜΕ βρίσκονται στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις του νότου για να καλύψουν το κύμα καύσωνα που εμείς ονομάσαμε Κλέων αλλά στην υπόλοιπη Ευρώπη το έχουν βαφτίσει Κέρβερο. 

Το BBC σε εκτενές αφιέρωμα αναφέρει ότι οι θερμοκρασίες σε Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία, Κροατία και Τουρκία θα ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς ενώ στην Ιταλία θα φτάσουν τους 48 βαθμούς. Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει σε 10 πόλεις ανάμεσα στις οποίες η Ρώμη, η Μπολόνια και η Φλωρεντία. 

Την Τρίτη 11/07 ένας άνδρας 44 ετών κατέρρευσε και πέθανε από τη ζέστη στην Βόρεια Ιταλία.

Το Skynews σε ανταπόκρισή του από την Ακρόπολη δείχνει εικόνες από τους χιλιάδες τουρίστες που πήγαν νωρίς το πρωί προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν από την αφόρητη ζέστη. Εκεί, στη ρίζα του Ιερού Βράχου βρέθηκε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και μοίρασε 20.000 μπουκαλάκια νερό. 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα βρίσκεται και αύριο, Παρασκευή (14/7), ημέρα κατά την οποία αναμένονται οι υψηλότερες θερμοκρασίες των ημέρων, αλλά και το Σάββατο (15/7) και ώρες 10-4 μ.μ., στις δύο κεντρικές εισόδους της Ακρόπολης, προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει τις πολίτες υπηρεσίες του στους επισκέπτες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky News (@skynews)

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις