Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

“Καυτά” φιλιά και… τσιγαράκι για τη Μαλία Ομπάμα [pics, vid]

Μαλία Ομπάμα

Απαλλαγμένη, πια, από το βάρος της “Πρώτης” κόρης, η Μαλία Ομπάμα φροντίζει να ζει στο έπακρο τη φοιτητική ζωή στο Χάρβαρντ. Όπως θα έκανε, δηλαδή, οποιοσδήποτε στην ηλικία της!

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος παρακολουθεί κάθε κίνηση της Μαλία Ομπάμα. Στα οκτώ χρόνια που ο μπαμπάς της ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ, η 19χρονη (σήμερα) κόρη του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα έχει συνηθίσει να είναι στο επίκεντρο.

Κι αν κάποτε (όχι πάντα βέβαια) φρόντιζε να προσέχει και την παραμικρή της κίνηση, τώρα σαν φοιτήτρια στο Χάρβαρντ μπορεί, πιο εύκολα, να το… ρίξει έξω. Και να φλερτάρει και να καπνίσει και να φιλήσει το αγόρι της.

Όχι πως δεν το έχει ξανακάνει. Αλλά τώρα, δεν είναι πια η… “πρώτη” κόρη και δίνει, ίσως, λιγότερη σημασία.

Τα φιλιά και τα τσιγάρα

Το περασμένο Σάββατο (18.11.2017) η Μαλία Ομπάμα βρέθηκε στον ετήσιο αγώνα ανάμεσα στο Χάρβαρντ και το Γέιλ. Μαζί της, φυσικά, κι άλλοι φοιτητές του γνωστού πανεπιστημίου.

Ένας από αυτούς, ένας νεαρός, φάνηκε να έχει ιδιαίτερη… σχέση μαζί της. Η πρωτότοκη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα “συνελήφθη” από τον φακό να φιλιέται με το αγόρι της, να χορεύει, να διασκεδάζει. Να ζει φυσιολογικά, δηλαδή.

Βέβαια, μάλλον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο ψηλός νεαρός που… άπλωσε χέρι στην κόρη του πρώην προέδρου θα μπει στο μικροσκόπιο των μυστικών υπηρεσιών. Στο παρελθόν, άλλωστε, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε αστειευτεί με το γεγονός πως οι κόρες του (η Μαλία και η Σάσα) είχαν αρχίσει να βγαίνουν ραντεβού. Είχε δηλώσει πολύ… κουλ γιατί πάντα υπάρχουν οι μυστικές υπηρεσίες…

Σε μια άλλη φωτογραφία, η Μαλία Ομπάμα φαίνεται να κρατά στα χέρια της ένα τσιγάρο και να καπνίζει. Επίσης τίποτα μη φυσιολογικό.

Αλλά όταν μιλάμε για παιδιά πρώην προέδρων, πάντα υπάρχει το ενδιαφέρον της… κλειδαρότρυπας.

Πηγή: TMZ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις