Κόσμος

Καζακσταν: Σκότωσε 5 ανθρώπους γιατί δεν ήθελε να του κάνουν έξωση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κάτοικος της πόλης Αλματί του Καζακστάν σκότωσε πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων δύο αστυνομικούς, όταν η αστυνομία και δικαστικοί επιμελητές προσπάθησαν να του κάνουν έξωση από το σπίτι του, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Το περιστατικό συνέβη στα δυτικά προάστια της μεγαλύτερης πόλης της χώρας της Κεντρικής Ασίας, ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, προσθέτοντας ότι έχει συλλάβει τον δράστη, ο οποίος είναι γεννηθείς το 1967.

Δεν κατέστη σαφές ποια ήταν τα άλλα τρία θύματα. Οι ένοπλες επιθέσεις εναντίον αστυνομικών είναι σπάνιες στην πλούσια σε πετρέλαιο πρώην σοβιετική χώρα, η οποία έχει αυστηρούς ελέγχους στα όπλα και σχετικά υψηλό βιοτικό επίπεδο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Τραμπ με την ΕΕ για τα πρόστιμα σε αμερικανικές εταιρείες: «Θα πληρώσει πολύ βαρύ τίμημα – Οι ΗΠΑ δεν είναι ο κουμπαράς της Ευρώπης»
«Οι κυρώσεις θα ανατραπούν πλήρως και αναμένουμε ότι θα επιβληθούν σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης σημαντικοί δασμοί το συντομότερο δυνατό», τόνισε μεταξύ άλλων
Ντόναλντ Τραμπ
Εσθονία: Καλύπτουν τα παράθυρα σχολείων με μεμβράνες για να προστατεύσουν τους μαθητές από drones
Σχολείο της Λουκ σχεδιάζει να διδάξει στα παιδιά πώς να αντιδρούν σε έναν συναγερμό για drone - Αναμένονται να μεταφερθούν παιχνίδια και βιβλία στο υπόγειο για να μπορούν να ψυχαγωγούνται, ενώ κρύβονται
REUTERS