Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Κεφαλονιά: Ο χωρισμός που πόνεσε το 20χρονο μοντέλο – Ψάχνουν το κινητό της για να βρουν τι την οδήγησε στον θάνατο

Κεφαλονιά: Ο χωρισμός που πόνεσε το 20χρονο μοντέλο – Ψάχνουν το κινητό της για να βρουν τι την οδήγησε στον θάνατο

– Η σορός της μεταφέρεται σήμερα στην Αυστραλία
– Τι μεσολάβησε από το βράδυ που βγήκε να διασκεδάσει μέχρι την στιγμή που την βρήκαν να ψυχορραγεί
– Τα μηνύματα και οι φωτογραφίες στο κινητό της μπορεί να δώσουν απαντήσεις

Τα βρετανικά αλλά και τα αυστραλιανά ΜΜΕ δεν σταματούν να ασχολούνται με τον μυστηριώδη θάνατο του 20χρονου μοντέλου Sinead McNamara, σε υπερπολυτελή θαλαμηγό στην Κεφαλονιά.

Η 20χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη στο πίσω μέρος της θαλαμηγού ενώ ήταν στ’ ανοικτά της Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Mirror το μοντέλο ήταν σε πολύ καλή διάθεση την προηγούμενη μέρα. Βγήκε το βράδυ με φίλους της στο Αργοστόλι και όπως περιγράφει ο ιδιοκτήτης του μπαρ, είπε ότι ήπιε δυο κοκτέιλ και έφαγε ένα κλαμπ σάντουιτς. «Ήταν όλοι χαρούμενοι και γενικά σε καλή διάθεση», λέει στην βρετανική εφημερίδα. Την είδε επίσης να χορεύει και είπε ότι η 20χρονη έφυγε νωρίτερα από τους φίλους της.

Η Sinead McNamara περνούσε την τελευταία μέρα της ως εργαζόμενη στην υπερπολυτελή θαλαμηγό και δυστυχώς την τελευταία μέρα της ζωής της. Εκτός από τις τοξικολογικές εξετάσεις τις οποίες περιμένει ο ιατροδικαστής αλλά και η οικογένεια της 20χρονης, οι αρχές εξετάζουν τα πάντα.

Μπορεί σε πρώτη φάση να θεωρείται αυτοκτονία, όμως, αυτό που ψάχνουν είναι μήπως η αιτία του θανάτου της κρύβεται σε κάποιο μήνυμα ή κάποια φωτογραφία που υπάρχουν στο κινητό της. Σύμφωνα με συναδέλφους της από το πλήρωμα της θαλαμηγού, η 20χρονη είχε πρόσφατα χωρίσει με άσχημο τρόπο. Η σορός της θα μεταφερθεί σήμερα στην Αυστραλία και θα την συνοδεύουν η μητέρα της Κάιλι και η αδερφή της Λόρεν. Λίγο πριν φτάσουν στην Ελλάδα όπου θα την συναντούσαν και θα πήγαιναν μαζί διακοπές έμαθαν τα τραγικά νέα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις