Κόσμος

Κέιτ Μίντλετον: «Είναι καλά, αλλά θέλει χρόνο» λέει ο αδελφός της πριγκίπισσας για την υγεία της

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον, Τζέιμς μετά το update που έδωσε για την υγεία του βασιλιά Καρόλου, αναφέρθηκε και στη μάχη της πριγκίπισσας της Ουαλίας με τον καρκίνο.

Εβδομάδες αφότου η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία, ο αδελφός της Τζέιμς Μίντλετον επιβεβαίωσε ότι είναι «καλά».

Σε συνέντευξή του στο «Today», ο James ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας της και απάντησε:

«Είναι καλά. Δεν είναι στο χέρι μου να μοιραστώ εκ μέρους της πώς πάνε τα πράγματα, αλλά λαμβάνει όλη τη σωστή υποστήριξη και προσοχή που χρειάζεται».

«Όπως ο,τιδήποτε άλλο, χρειάζεται χρόνος».

Τον Μάρτιο, μετά την ανακοίνωση της Κέιτ ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο, ο Τζέιμς μοιράστηκε μια παιδική φωτογραφία των δυο τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Middleton (@jmidy)

Στη λεζάντα έγραψε: «Με τα χρόνια, έχουμε ανέβει πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια, θα ανέβουμε και αυτό μαζί σου».

Είπε στο «Today» ότι του άρεσε η μεταφορά της αναρρίχησης σε ένα βουνό.

«Είναι κάτι που κάνουμε ως οικογένεια σε όλη μας τη ζωή. Πρέπει να σέβεσαι ένα βουνό».

Η Κέιτ δεν έχει μοιραστεί πολλές λεπτομέρειες για το θέμα της υγείας της από τότε που μοιράστηκε τη διάγνωση, αλλά νωρίτερα αυτό το μήνα αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της.

«Καθώς το καλοκαίρι τελειώνει, δεν μπορώ να σας εκφράσω την ανακούφισή μου που ολοκλήρωσα επιτέλους τη χημειοθεραπεία μου» έγραψε η 42χρονη σε μια δήλωση που μοιράστηκε στα social media.

«Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια. Η ζωή όπως την ξέρουμε μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια στιγμή και έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να βρούμε την πορεία μας μέσα στην θύελλα και σε άγνωστο δρόμο», συνέχισε.

Η πριγκίπισσα κράτησε χαμηλό προφίλ καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους για να επικεντρωθεί στην ανάρρωσή της. Την είδαμε επίσημα μόνο δύο φορές – στις 15 Ιουνίου για το Trooping the Colour και στις 14 Ιουλίου στο Wimbledon.

Τον Ιούνιο, η Κέιτ παραδέχτηκε σε δήλωσή της ότι ενώ έχει «καλές μέρες», η χημειοθεραπεία έφερε και δύσκολες μέρες. Σημείωσε επίσης ότι η δουλειά της της έφερνε «μια βαθιά αίσθηση χαράς».

Στις 17 Σεπτεμβρίου, η Κέιτ επέστρεψε στα βασιλικά της καθήκοντα, συναντώντας μέλη της ομάδας της στο Κέντρο για την Πρώιμη Παιδική Ηλικία.

Η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να σχεδιάζει να ασχοληθεί με μια σειρά από καθήκοντα κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους, σύμφωνα με τους Times.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
H ισραηλινή αεροπορική εταιρεία El Al ξαναρχίζει τις πτήσεις προς το Ντουμπάι
Λίγες ώρες νωρίτερα πτήση της Flydubai των Εμιράτων, από το Ντουμπάι με προορισμό το Τελ Αβίβ έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Σαουδική Αραβία έπειτα από απόπειρα του συγκυβερνήτη να ρίξει το αεροσκάφος
Αεροσκάφος της El Al Airlines απογειώνεται από το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ
Πτήση «θρίλερ» της Flydubai: Οι επιβάτες περιγράφουν τον εφιάλτη που έζησαν – «Ακούγαμε κραυγές, έμοιαζε με “τρενάκι του τρόμου”»
Χάος στην πτήση FZ1073 με προορισμό το Ισραήλ - Επιβάτες φέρεται να ακινητοποίησαν τον συγκυβερνήτη πριν από την αναγκαστική προσγείωση στη Σαουδική Αραβία
Αεροπλάνο της FlyDubai με προορισμό το Ισραήλ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κάνει αναγκαστική προσγείωση στη Σαουδική Αραβία μετά από σήμα έκτακτης ανάγκης στις 30 Σεπτεμβρίου 2026
Χειροπέδες στον συγκυβερνήτη της πτήσης της Flydubai που μαχαίρωσε τον κυβερνήτη του αεροσκάφους με τους Ισραηλινούς
Σύμφωνα με τον Νετανιάχου, οι μέχρι τώρα ενδείξεις από την έρευνα για το περιστατικό δείχνουν πως ο συγκυβερνήτης προσπάθησε να προκαλέσει τη συντριβή του αεροπλάνου
Αεροπλάνο της FlyDubai με προορισμό το Ισραήλ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κάνει αναγκαστική προσγείωση στη Σαουδική Αραβία μετά από σήμα έκτακτης ανάγκης στις 30 Σεπτεμβρίου 2026