Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί είναι το πιο αγαπητό μέλος της βασιλικής οικογένειας

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί είναι το πιο αγαπητό μέλος της βασιλικής οικογένειας

Η αγάπη που τρέφει ο κόσμος για την Κέιτ Μίντλετον τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και σε όλον τον κόσμο είναι αδιαμφισβήτητη, ειδικά μετά την δημοσιοποίηση ότι έχει καρκίνο και πρόσφατα, αναδείχθηκε το πιο αγαπητό μέλος της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία.

Τρανή απόδειξη αποτελεί η έκρηξη αγάπης και η πληθώρα μηνυμάτων που έλαβε η Κέιτ Μίντλετον από όλο τον κόσμο υπό το φως της διάγνωσής της με καρκίνο.

Τώρα η βασιλική εμπειρογνώμονας Jennie Bond αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας της πριγκίπισσας και το πώς κατάφερε να γίνει τόσο αγαπητή.

Αρχικά τόνισε ότι ο στενός κύκλος της πριγκίπισσας, ο οποίος εκτείνεται πέρα από την άμεση οικογένειά της, έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της ζωής.

Παράλληλα επεσήμανε την υποστήριξη που έλαβε η Κέιτ από την οικογένειά της κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της και ιδιαίτερα από τη μητέρα της Κάρολ και την αδερφή της Πίπα Μίντλετον.

«Η Κάρολ και η Πίπα ήταν σε ετοιμότητα κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης της Κέιτ, είμαι σίγουρη ότι η Carole πρέπει να ανησυχούσε πολύ για την κόρη της».

Ωστόσο, η βασιλική συντάκτης δεν έμεινε μόνο στη στενή σχέση της πριγκίπισσας με την οικογένειά της, καθώς θεωρεί ότι σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι μακροχρόνιες φιλίες της πριγκίπισσας της Ουαλίας προτού γίνει γαλαζοαίματη.

«Μερικές φορές, οι πιο παλιοί σου φίλοι – που έχουν μείνει μαζί σου τόσο πολύ – είναι το εισιτήριο. Αυτοί οι φίλοι κατανοούν απόλυτα τη θέση της Κέιτ και την υποστηρίζουν όπου χρειάζεται» είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, η Jennie Bond αναγνώρισε τη σημασία της ενσωμάτωσης της Κέιτ στον κοινωνικό κύκλο του συζύγου της. Σημείωσε ότι έχει δημιουργήσει ισχυρές φιλίες με φίλους του πρίγκιπα Γουίλιαμ, κάτι το οποίο ενίσχυσε το κοινωνικό της προφίλ.

Με λίγα λόγια η Jennie Bond ρίχνουν φως στα διάφορα επίπεδα υποστήριξης που συνέβαλαν στην επιτυχία της Κέιτ ως βασιλική φιγούρα.

Από τη στενή σχέση με την οικογένειά της μέχρι τις μακροχρόνιες φιλίες της και την ενσωμάτωσή της στον κοινωνικό κύκλο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, η Κέιτ περιβάλλεται από ένα ισχυρό σύστημα υποστήριξης που συνέβαλε στο να γίνει το πιο αγαπητό μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Αυτές οι σχέσεις έχουν αναμφίβολα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο να την βοηθήσουν να ευδοκιμήσει στο βασιλικό της ταξίδι.

Πηγή: Marca

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις