Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Η δημόσια συγγνώμη της Μπλέικ Λάιβλι μετά την αποκάλυψη της πριγκίπισσας για τον καρκίνο

Κέιτ Μίντλετον: Η δημόσια συγγνώμη της Μπλέικ Λάιβλι μετά την αποκάλυψη της πριγκίπισσας για τον καρκίνο
Reuters

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η ηθοποιός Μπλέικ Λάιβλι μετά την συγκλονιστική αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και ότι βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της θεραπείας της.

Έπειτα από το βίντεο με την εξομολόγηση της Κέιτ Μίντλετον, της πριγκίπισσας της Ουαλίας, για την υγεία της, η Μπλέικ Λάβλι με ένα Instagram story ζήτησε συγγνώμη για μια «ανόητη» ανάρτηση, που είχε κάνει στο παρελθόν.

«Είμαι σίγουρη ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται σήμερα, αλλά νιώθω ότι πρέπει να το αναγνωρίσω. Έκανα μια ανόητη ανάρτηση γύρω από τη φρενίτιδα των “αποτυχημένων photoshop” και ωχ φίλε, αυτή η ανάρτηση με έχει κάνει να νιώθω ταπεινωμένη σήμερα στέλνω την αγάπη μου και τις ευχές μου σε όλους», έγραψε η Αμερικανίδα ηθοποιός.

Στην ανάρτησή της η Λάιβλι αναφέρθηκε στον σάλο που είχε προκληθεί πρόσφατα, με τη φωτογραφία της Μίντλετον και των τριών παιδιών της που λόγω επεξεργασίας photoshop αποσύρθηκε από τα πρακτορεία ειδήσεων.

Ανάμεσα στους ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, είναι η γνωστή ηθοποιός Ολίβια Μαν, η οποία την περασμένη εβδομάδα μίλησε για τη δική της μάχη με τον καρκίνο.

«Σας ευχαριστώ που δείχνετε πώς είναι να αγωνίζεσαι με χάρη και αποφασιστικότητα για τον εαυτό σου και την οικογένειά σου. Σας εύχομαι τα καλύτερα» σχολίασε η Ολίβια Μαν στην ανάρτησή της στο Instagram.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram νωρίτερα αυτό το μήνα, η Μαν ανέφερε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού πέρυσι και ότι έκτοτε έχει υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις