Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Ιταλικά μέσα υποστηρίζουν πως χειρουργήθηκε από τους γιατρούς του πάπα

Κέιτ Μίντλετον: Ιταλικά μέσα υποστηρίζουν πως χειρουργήθηκε από τους γιατρούς του πάπα

Την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη η Κέιτ Μίντλετον, ανέλαβαν γιατροί της πολυκλινικής Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης, οι οποίοι παρακολουθούν και τον πάπα, ανέφεραν ιταλικά μέσα.

To Αγκοστίνο Τζεμέλι, πρόκειται για το νοσοκομείο στο οποίο εισάγονται, ανέκαθεν, όλοι οι ποντίφικες και στο οποίο έχει μεταφερθεί, επανειλημμένα και ο πάπας Φραγκίσκος. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Gente, η σύνθεση της επιστημονικής ομάδας, η οποία ανέλαβε την επέμβαση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, έγινε από τους γιατρούς της εν λόγω κλινικής. Η Κέιτ Μίντλετον χρειάστηκε να κάνει τον περασμένο χειμώνα μία επέμβαση λίγο πριν ανακοινωθεί επίσημα ότι πάσχει από καρκίνο.

Πηγές της πολυκλινικής Τζεμέλι δεν σχολιάζουν το δημοσίευμα αλλά ο διευθυντής του ογκολογικού κέντρου του νοσοκομείου, καθηγητής Τζαμπάολο Τόρτορα, πρόσφατα είχε δηλώσει ότι: «Μπορεί να υποθέσει, κανείς, ότι o όγκος μπορεί να εντοπίσθηκε στην κοιλιακή χώρα και ενδέχεται να έπληξε τα γυναικολογικά όργανα ή το πεπτικό σύστημα.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι θεραπείες για τον καρκίνο των γυναικολογικών οργάνων έχουν βελτιωθεί σημαντικά, είναι αποτελεσματικές και για μεγάλο μέρος των ασθενών επιτυγχάνεται η ίαση», πρόσθεσε ο καθηγητής.

Το περιοδικό Gente προσθέτει ότι η συγκεκριμένη πληροφορία προέρχεται από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στην βρετανική βασιλική οικογένεια. Με αναφορά στον βασιλιά Κάρολο, το ιταλικό περιοδικό γράφει, τέλος, ότι «φέρεται να υποφέρει από έντονους πόνους στα κόκαλα».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις