Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Με μαργαριταρένιο κολιέ της βασίλισσας Ελισάβετ στην κηδεία του Φίλιππου (pics)

Κέιτ Μίντλετον: Με μαργαριταρένιο κολιέ της βασίλισσας Ελισάβετ στην κηδεία του Φίλιππου (pics)
Φωτογραφία Reuters

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, η Κέιτ Μίντλετον καθώς παρευρέθηκε στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου. Η 39χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε καλή σχέση με τον παππού του συζύγου της, πρίγκιπα Ουίλιαμ. 

Η Κέιτ Μίντλετον έφτασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου για την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου φορώντας ένα μαύρο φόρεμα. Αυτή άλλωστε ήταν και η εντολή της βασίλισσας Ελισάβετ για τις γυναίκες που θα παραστούν στην κηδεία του συζύγου της. 

Εκτός όμως από το μαύρο φόρεμα, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φορούσε ένα μαύρο βέλο και ένα μαργαριταρένιο κολιέ από την προσωπική συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, το κολιέ πρόκειται για το γιαπωνέζικο τσόκερ από την συλλογή της Αυτού Μεγαλειότητας, που είχε φορέσει κάποτε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε ένα επίσημο συμπόσιο το 1982. Αποτελείται από 4 σειρές μαργαριτάρια και έχει διαμαντένιο κούμπωμα. Η βασίλισσα Ελισάβετ το φορούσε στις δεκαετίες ‘80 και ‘90 και φτιάχτηκε από μια σειρά μαργαριτάρια που της έδωσε η κυβέρνηση της Ιαπωνίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Με πληροφορίες από DailyMail

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις