Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Νέα ανησυχία για την υγεία της μετά την εμφάνιση με πρησμένο πρόσωπο

Κέιτ Μίντλετον: Νέα ανησυχία για την υγεία της μετά την εμφάνιση με πρησμένο πρόσωπο
ΑΠΕ ΜΠΕ

Φουντώνει η ανησυχία για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον μετά την εικόνα της μέσα στο αυτοκίνητο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας καθόταν στη θέση της συνοδηγού και στο τιμόνι βρισκόταν η μητέρα της.

Στο σύνολό τους τα βρετανικά αλλά και πολλά διεθνή ΜΜΕ στέκονται στην όψη της Κέιτ Μίντλετον στο αυτοκίνητο, διατυπώνοντας νέα ερωτηματικά για την πορεία της υγείας της πριγκίπισσας και συζύγου του διαδόχου του θρόνου, μετά το χειρουργείο της στην κοιλιά.

Οι ανησυχίες των media πηγάζουν από τις αλλαγές που παρατηρήθηκαν στο πρόσωπό της, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε με πρησμένο πρόσωπο, γυαλιά ηλίου, ενώ από το αυτοκίνητο απουσίαζαν τόσο άλλοι συγγενείς όσο και μέλη της ασφαλείας.

Και όλα αυτά περίπου δύο μήνες μετά τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή της χώρα, για την οποία το Μπάκιγχαμ δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης σημειώνουν το γεγονός ότι απουσίαζε η φρουρά της Κέιτ Μίντλετον, κάτι που πυκνώνει ακόμα περισσότερο το μυστήριο γύρω από την πραγματική κατάσταση της υγείας της.

Παράλληλα, πολλά διεθνή ΜΜΕ, όπως τα TMZ, Marca, Pagesix.com και Fox News, κάνουν λόγο για μία διαφορετική εικόνα της πριγκίπισσας σε σημείο που να αναρωτιούνται εάν όντως είναι η ίδια που εμφανίστηκε δημόσια…

Τέλος, υπενθυμίζεται το γεγονός ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του Πάσχα.

Ωστόσο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παρακολουθήσει μία ετήσια στρατιωτική παρέλαση στις 8 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας την Τρίτη (05.03.2024).

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις