Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Οργισμένο το παλάτι με την ισπανική εκπομπή που ήθελε την πριγκίπισσα σε κώμα – «Εντελώς ανοησίες»

Κέιτ Μίντλετον: Οργισμένο το παλάτι με την ισπανική εκπομπή που ήθελε την πριγκίπισσα σε κώμα – «Εντελώς ανοησίες»
Reuters

Έξω φρενών το παλάτι του Μπάκιγχαμ που κάνει λόγο για «ψέματα» της ισπανικής εκπομπής ότι η Κέιτ Μίντλετον βρισκόταν σε «κώμα» και σε «μεγάλο κίνδυνο», μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Οι αξιωματούχοι του παλατιού του Μπάκιγχαμ λέγεται ότι έγιναν έξαλλοι μετά τους ισχυρισμούς μίας ισπανικής ειδησεογραφικής εκπομπής ότι η Κέιτ Μίντλετον βρισκόταν σε «κώμα» και σε «μεγάλο κίνδυνο» έπειτα από την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση που έκανε στην κοιλιά.

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος Concha Calleja είχε ισχυριστεί από την εκπομπή της μία ημέρα προτού η Κέιτ βγει από το νοσοκομείο, ότι οι Βρετανοί γιατροί έπρεπε να ενεργήσουν γρήγορα για να «σώσουν τη ζωή» της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Η 59χρονη Calleja, η οποία δηλώνει βασιλική ρεπόρτερ, είπε ότι οι «δραστικές» ενέργειες της ιατρικής ομάδας περιλάμβαναν τη διασωλήνωση της 42χρονης πριγκίπισσας την οποία έβαλαν σε τεχνητό κώμα.

Η ίδια η Ισπανίδα δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ακόμη: «Υπήρχαν σοβαρές επιπλοκές που δεν περίμεναν γιατί η επέμβαση πήγε καλά, αλλά η μετεγχειρητική περίοδος όχι τόσο».

Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί που μεταδόθηκαν από το ισπανικό ειδησεογραφικό κανάλι Fiesta, διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Είναι εντελώς ανοησίες», είπε μία πηγή στην The Telegraph, συμπληρώνοντας πως «δεν έγινε καμία προσπάθεια από αυτή τη δημοσιογράφο να ελέγξει το οτιδήποτε μετέδωσε με κανέναν από το παλάτι».

Το κανάλι Fiesta έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην Ισπανία, αλλά είναι γνωστό για τις κουτσομπολίστικες εκπομπές του.

Άλλωστε, ιδρύθηκε από μία ιταλική εταιρεία μέσων ενημέρωσης που ανήκε στο παρελθόν στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε σπίτι στις αρχές αυτής της εβδομάδας μετά από 15νθήμερη παραμονή στο νοσοκομείο μετά τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά.

Ως γνωστόν, η πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη στην κλινική του Λονδίνου την Τρίτη, 16 Ιανουαρίου – με βασιλικές πηγές να λένε ότι «σημείωνε καλή πρόοδο» και πλέον συνεχίζει να αναρρώνει στο παλάτι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις