Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Σάλος με την φωτογραφία της που δημοσιοποίησε το Παλάτι – Την απέσυραν Reuters και AP

Κέιτ Μίντλετον: Σάλος με την φωτογραφία της που δημοσιοποίησε το Παλάτι – Την απέσυραν Reuters και AP

Πολλά φωτογραφικά πρακτορεία, συμπεριλαμβανομένων των Reuters και AP, απέσυραν από την κυκλοφορία την φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον λόγω ανησυχιών ότι έχει «πειραχτεί».

Η εν λόγω φωτογραφία κυκλοφόρησε το πρωί της Κυριακής (10/03/2024) για τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας και δείχνει την Κέιτ Μίντλετον περιτριγυρισμένη από τα τρία παιδιά της: τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε αρχικά από διάφορα πρακτορεία, αλλά την Κυριακή το βράδυ τουλάχιστον δύο την απέσυραν και είπαν στα μέσα ενημέρωσης να την πετάξουν από τα συστήματα και τα αρχεία τους.

Το Associated Press ανέβασε επίσης ενημέρωση στην ιστοσελίδα του ενημέρωση προς δημοσιογράφους και ραδιοτηλεοπτικούς φορείς ότι η εικόνα αποσύρθηκε. «Σε πιο προσεκτική εξέταση, φαίνεται ότι η πηγή έχει χειραγωγήσει την εικόνα», ανέφερε.

Το παλάτι του Κένσινγκτον είχε δώσει τη φωτογραφία στα πρακτορεία και είπε ότι είχε τραβηχτεί από τον πρίγκιπα της Ουαλίας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Το παλάτι του Κένσινγκτον αρνήθηκε να σχολιάσει.

 

Πολλά βρετανικά ΜΜΕ παρατήρησαν επίσης ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν φορούσε τη βέρα της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις