Κυριακή, 21 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Σκέψεις για ολιγόλεπτη δημόσια εμφάνιση το Σάββατο στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Κέιτ Μίντλετον: Σκέψεις για ολιγόλεπτη δημόσια εμφάνιση το Σάββατο στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Κέιτ Μίντλετον σκέφτεται να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά από πέντε περίπου μήνες εξαφάνισης λόγως της μάχης με τον καρκίνο. 

Μία εμφάνιση έκπληξη φέρεται να εξετάζει η Κέιτ Μίντλετον, που υποβάλλεται σε προληπτική θεραπεία για τον καρκίνο, για την παρέλαση Trooping the Colour, την ετήσια παρέλαση γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου, το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Βασιλικοί ανταποκριτές υποστηρίζουν ότι δεν αποκλείεται η Κέιτ Μίντλετον να κάνει μία ολιγόλεπτη δημόσια εμφάνιση στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ στο πλευρό της βασιλικής οικογένεια.

Βέβαια αυτό θα εξαρτηθεί από το πώς θα αισθάνεται αφού υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία για καρκίνο.

Μέχρι στιγμής η παρουσία της αποτελεί μυστήριο αφού το Παλάτι δεν έχει διαψεύσει ούτε επιβεβαιώσει την παρουσία της.

Η βασιλική δημοσιογράφος της εφημερίδας Daily Mail, Ρεμπέκα Ίνγκλις υποστήριξε ότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο η πριγκίπισσα της Ουαλίας να εμφανιστεί στο μπαλκόνι του παλατιού.

«Για μένα, στην πραγματικότητα, το μεγάλο ερώτημα είναι αν η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα είναι εκεί στο μπαλκόνι μετά. Αυτή είναι μια φήμη που δεν έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες εβδομάδες», είπε η δημοσιογράφος.

 

Και συνέχισε: «Εκείνη το έχει κάνει πολύ ξεκάθαρο: “Κοιτάξτε, όταν οι γιατροί μου πουν ότι είμαι έτοιμη να βουτήξω ξανά το δάχτυλό μου στο νερό, θα το κάνω ευχαρίστως”, αλλά είναι σίγουρα μια επίμονη φήμη».

«Μίλησα με κάποιον πριν από μερικές εβδομάδες και τον ρωτησα “τι νομίζεις;”. Και μου είπαν: “Μην είσαι σίγουρη (σ.σ. ότι θα εμφανιστεί)”. Αλλά δεν έχει εξαφανιστεί (σ.σ. αυτή η φήμη). Αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον, είναι ότι όταν ρώτησα τόσο το παλάτι του Κένσινγκτον όσο και το παλάτι του Μπάκιγχαμ για το θέμα αυτή την εβδομάδα, δεν είπαν λέξη…» εξήγησε η δημοσιογράφος.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις