Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Σοκαρισμένοι και απελπισμένοι οι γονείς της – Η σχέση με τον Γουίλιαμ

Κέιτ Μίντλετον: Σοκαρισμένοι και απελπισμένοι οι γονείς της – Η σχέση με τον Γουίλιαμ
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον μετά την σοκαριστική ανακοίνωση ότι η κόρη τους πάσχει από καρκίνο, βρίσκονται στο πλευρό της πριγκίπισσας της Ουαλίας, του πρίγκιπα Γουίλιαμ και των εγγονιών τους.

Όπως αποκάλυψε στη Mirror ειδικός σε θέματα που αφορούν στο παλάτι, τη στιγμή που η Κέιτ Μίντλετον δίνει μιά προσωπική μάχη με τον καρκίνο, οι γονείς της ο 74χρονος Michael και η 69 χρονη Carole Middleton, στέκονται δίπλα της όσον αφορά τα παιδιά της: τον 10χρονο Τζορτζ, την 8χρονη Σάρλοτ και τον 5χρονο Λούις.

Το ζευγάρι, έχει επίσης και άλλα τρία εγγόνια από την δεύτερη κόρη τους, την Πίπα.

“Βρίσκονται στο πλευρό της”, δήλωσε στη Mirror ο σχολιαστής βασιλικών θεμάτων και βιογράφος, Duncan Larcombe.

“Η Κάρολ και ο Μάικλ έχουν ουσιαστικά ρίξει μια κουβέρτα ασφαλείας γύρω από τα μικρά παιδιά για να τα προστατεύσουν”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Σε στιγμές όπως αυτή για την Κέιτ, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Είναι ζωτικής σημασίας τα παιδιά να τα φροντίζει κάποιος με μεγάλη προσοχή”, πρόσθεσε.

Ο Larcombe σημείωσε επίσης ότι τόσο ο Michael όσο και η Carol συμπαραστέκονται και στον γαμπρό του, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον οποίο θεωρούν “υιοθετημένο γιο τους”.

Ο Larcombe δήλωσε μάλιστα ότι οι γονείς της Κέιτ είναι “απελπισμένοι” με το γεγονός πως η 42χρονη κόρη τους πάσχει από καρκίνο.

Αν και τόσο ο Michael όσο και η Carole δεν είναι από αυτούς που αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για την ιδιωτική τους ζωή, η μητέρα της πριγκίπισσας στο παρελθόν είχε δηλώσει ξετρελαμένη με το γεγονός ότι είναι γιαγιά.

“Θέλω να τρέχω στους λόφους, να σκαρφαλώνω στα δέντρα και να παίζω μαζί τους στην παιδική χαρά”, είχε δηλώσει το 2021.

“Όσο μπορώ, αυτό θα κάνω. Μαγειρεύω μαζί τους χορεύοντας, κάνουμε βόλτες με ποδήλατο…”, είχε πει.

Από τότε που ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκαναν το Γουίνδσορ μόνιμη βάση τους, τα πεθερικά του μελλοντικού βασιλιά έχουν τη δυνατότητα να περνούν περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια τους.

Το ζευγάρι ζει στο Berkshire, που βρίσκεται μόλις 40 λεπτά από το Windsor. Πλέον, έχει στη διάθεσή του και άπλετο χρόνο απ’ όταν πούλησαν την εταιρεία προμηθειών για πάρτι, Party Pieces, την οποία ίδρυσε η μητέρα της Κέιτ Μίντλετον το 1987.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις