Κόσμος

Κεκλεισμένων των θυρών η συνάντηση Στόλτενμπεργκ – Λαβρόφ στο Μόναχο

Κεκλεισμένων των θυρών πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ στο περιθώριο της Διάσκεψης για την Ασφάλεια στο Μόναχο.

Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία μέσων ενημέρωσης, συμμετέχουν οι Ρώσοι υφυπουργοί Εξωτερικών Αλεξάντρ Γκρουσκό και Σεργκέι Ριαμπκόφ.

Νωρίτερα ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ είχε δηλώσει ότι προτίθεται να συζητήσει με τον Λαβρόφ στο Μόναχο το ενδεχόμενο να συνεχισθεί η ισχύς της Συμφωνίας για την Κατάργηση των πυρηνικών όπλων Μεσαίου και Μικρού Βεληνεκούς (INF).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η πιο δύσκολη ώρα για τον Ζελένσκι: Το τελεσίγραφο 6 ημερών και οι εδαφικές παραχωρήσεις που «δωρίζουν» στη Ρωσία έκταση ίση με το Λουξεμβούργο
Οι απειλές του Πούτιν για κατάληψη περισσότερων εδαφών αν η Ουκρανία αρνηθεί και το σχόλιο Τραμπ για τον Ζελένσκι: «Αν δεν του αρέσει, θα συνεχίσουν να πολεμούν»
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 187
Πούτιν: «Το σχέδιο Τραμπ των 28 σημείων για την Ουκρανία θα μπορούσε να αποτελέσει βάση για μια τελική ειρηνευτική συμφωνία»
Η Ρωσία θα κέρδιζε αμαχητί μια έκταση ίση με το Λουξεμβούργο, σύμφωνα με νέα ανάλυση - Ο Πούτιν επιβεβαίωσε ότι η Ρωσία έλαβε σχέδιο του Λευκού Οίκου για τον τερματισμό του πολέμου
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν 189
Προειδοποιεί ο ΓΓ του ΟΗΕ: «Κάθε Ειρηνευτική λύση για την Ουκρανία πρέπει να σέβεται την εδαφική της ακεραιότητα»
«Πρέπει να επιτραπεί στην Ουκρανία να αποφασίσει από μόνη της σχετικά με το πώς θα τερματίσει τον πόλεμο» τονίζει από την πλευρά του ο Φινλανδός πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες