Κόσμος

«Κεραυνοί» Ερντογάν κατά των ΗΠΑ – «Δε θα μείνει αναπάντητη η κατάρριψη του drone»

Η Τουρκία δεν έχει σκοπό να αφήσει αναπάντητη την κατάρριψη drone της από τις ΗΠΑ στη βόρεια Συρία, όπως ανέφερε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κατάρριψη του drone είναι χαραγμένη στην εθνική μας μνήμη και σίγουρα θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες όταν έρθει η ώρα», τόνισε ο Ερντογάν.

Η Τουρκία έχει εντείνει τις αεροπορικές επιδρομές εναντίον κουρδικών στόχων στο βόρειο Ιράκ και στη βορειοανατολική Συρία, σε αντίποινα για την πρόσφατη βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα – την ευθύνη για την οποία ανέλαβε παρακλάδι του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Είσαι η χειρότερη, θα έπρεπε να ντρέπεσαι» - Επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο που ρωτούσε για την υπόθεση Επστάιν
Η ένταση κλιμακώθηκε όταν η Κόλινς επισήμανε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος επιχειρεί να αποδώσει τις πρόσφατες αποκαλύψεις αποκλειστικά στους Δημοκρατικούς
Ο Ντόναλντ Τραμπ
5
Το Ιράν αλλάζει τους όρους της συνάντησης με ΗΠΑ: Στο Ομάν την Πέμπτη και χωρίς τρίτους οι συνομιλίες
Η Τεχεράνη έθεσε ως προϋπόθεση οι επαφές με την Ουάσιγκτον να περιοριστούν αυστηρά στο ζήτημα του πυρηνικού της προγράμματος, αποκλείοντας τη συμμετοχή άλλων κρατών της περιοχής
Ντόναλντ Τραμπ