Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κέβιν Σπέισι: Έδειξε το πέος του σε μπάρμπαν! «Μεγάλο δεν είναι;»

Κέβιν Σπέισι

Ήταν το 2010 που ο 19χρονος μπάρμαν Daniel Beal δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Κέβιν Σπέισι στο ξενοδοχείο Goodwood Park.

Ο Daniel Beal υποστηρίζει πως ο Κέβιν Σπέισι κατέβασε το παντελόνι του και του έδειξε τα γεννητικά του όργανα. “Είναι μεγάλο, δεν είναι;” φέρεται να είπε ο Κέβιν Σπέισι στον 19χρονο μπάρμαν που έκανε διάλειμμα από το πόστο του.

Ο 19χρονος έφυγε και επέστρεψε στο πόστο του στο μπαρ. Τότε ο Κέβιν Σπέισι τον ακολούθησε και του προσέφερε το ρολόι του, αξίας 5.000 λιρών, για να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Εκείνη την εποχή ο ηθοποιός ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του Old Vic Theatre στο Λονδίνο. Βρισκόταν στην περιοχή για να δει μια παραγωγή στο Chichester Festival Theatre.

Ο 19χρονος είπε πως ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έπινε ουίσκι στο μπαρ του ξενοδοχείου όταν άρχισε να τον παρενοχλεί.

“Κάθε φορά που προσπαθούσε να του δώσω ένα ποτό άγγιζε το χέρι μου με περίεργο τρόπο. Έπινε όλο και περισσότερο. Πήρε και ένα μπουκάλι Jack Daniels”. Όταν ο μπάρμαν βγήκε από το μπαρ για να κάνει τσιγάρο, ο Κέβιν Σπέισι τον ακολούθησε και τον ρώτησε αν έκανε χόρτο.

Ο διάσημος ηθοποιός τότε του είπε ότι είχε “πολύ” στο δωμάτιό του και του πρότεινε να τον ακολουθήσει. Ο 19χρονος αρνήθηκε και επέστρεψε στο πόστο του, με τον Κέβιν Σπέισι να τον ακολουθεί στο επόμενο διάλειμμά του.

Ο Κέβιν Σπέισι του έδωσε ρολόι 5.000 λιρών

“Πριν προλάβω να κάνω οτιδήποτε, έβγαλε το πέος του έξω. Του είπα τι στο διάολο κάνεις;”. Προσπάθησε μάλιστα να τραβήξει το χέρι του 19χρονο στο πέος του, αλλά ο μπάρμαν απομακρύνθηκε. Τότε του ζήτησε να ανταλλάξει το Casio ρολόι του των 20 δολαρίων για το 5.000 λιρών Portofino που φορούσε.

Ο 19χρονος ενέδωσε στη συμφωνία, τονίζοντας ότι ο Κέβιν Σπέισι “προσπάθησε να τον εκμεταλλευτεί” από τη στιγμή που έφτασε στο μπαρ. Ο 19χρονος είπε ότι αισθάνθηκε “βρώμικα” που φορούσε το ρολόι και το πούλησε 3.200 λίρες την επόμενη μέρα.

Η ομάδα του Χολιγουντιανού ηθοποιού τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο την επόμενη μέρα και απαίτησε πίσω το ρολόι. Ο 19χρονος είπε ψέματα ότι το έχασε. Ο Κέβιν Σπέισι του τηλεφώνησε μετά από μερικές εβδομάδες και τον ρώτησε αν ήθελε να συναντηθούν στο Λονδίνο.

Αποφάσισε να μιλήσει μετά τις αποκαλύψεις του ηθοποιού Anthony Rapp που δέχτηκε επίθεση στα 14 του χρόνια από τον Κέβιν Σπέισι. Ήταν τα όσα αποκάλυψε που τον έκαναν να μιλήσει ανοιχτά, χαρακτηρίζοντας τον διάσημο ηθοποιό “κάθαρμα”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις