Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κέβιν Σπέισι: Επίκειται διώξη για σεξουαλική επίθεση! Προκαταβολική απάντηση;

Κέβιν Σπέισι
Φωτογραφία Αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Καταιγιστικές οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες για τον Χολυγουντιανό ηθοποιό, Κέβιν Σπέισι, ο οποίος με ένα βίντεο μοιάζει να… απαντά προκαταβολικά.

Ο Κέβιν Σπέισι πρόκειται να διωχθεί ποινικά για μια σεξουαλική επίθεση εναντίον ενός εφήβου, τον Ιούλιο του 2016, κοντά στη Βοστόνη. Αυτό γράφει σήμερα η εφημερίδα Boston Globe επικαλούμενη τον εισαγγελέα του νησιού Ναντάκετ, στη Μασαχουσέτη.

Η υπόθεση με τον Κέβιν Σπέισι

Η αστυνομία του νησιού ερευνούσε από τον Νοέμβριο του 2017 αυτήν την επίθεση, αφού η μητέρα του αγοριού κατήγγειλε τον ηθοποιό, σε μια συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται τον τοπικό εισαγγελέα Μάικλ Ο’Κίφι, η κατηγορία σε βάρος του πολυβραβευμένου ηθοποιού πρόκειται να απαγγελθεί επισήμως στις 7 Ιανουαρίου.

Όταν το κίνημα #MeToo άρχισε να παίρνει διαστάσεις, ο Κέβιν Σπέισι κατηγορήθηκε από πολλούς άνδρες για σεξουαλική παρενόχληση και επιθέσεις όταν ήταν ανήλικοι και η καριέρα του στο Χόλιγουντ φαίνεται ότι καταρρέει.

Το γραφείο του εισαγγελέα του Ναντάκετ απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την υπόθεση αυτή.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως με ένα βίντεο στο Facebook, ο Κέβιν Σπέισι ουσιαστικά δηλώνει αθώωος, υποδυόμενος τον τηλεοπτικό του χαρακτήρα στο House of Cards κι αυτό το βίντεο μοιάζει με… προκαταβολική απάντηση στις κατηγορίες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις