Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κέβιν Σπέισι: Επίμαχες φωτογραφίες της κρυφής ζωής – Μπήκε σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ [vid]

Κέβιν Σπέισι

Ήταν πριν από 17 χρόνια που ο Κέβιν Σπέισι είχε φωτογραφηθεί σε τρυφερές στιγμές με 21χρονο μοντέλο. Μετά τις καταγγελίες παρενόχλησης μπήκε σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ.

Οι φωτογραφίες παπαράτσι πριν από 17 χρόνια με τον Κέβιν Σπέισι και το κατά 20 χρόνια μικρότερό του μοντέλο στο Oakland Memorial Park είχαν δημοσιευτεί σε tabloid. Είχαν τραβηχτεί μια μέρα πριν ο Κέβιν Σπέισι κερδίσει το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού για τον ρόλο του στο American Beauty.

Και σχεδόν δύο δεκαετίες πριν ο διάσημος ηθοποιός τελικά αποκαλύψει ότι ζει ως ομοφυλόφιλος. Μια απόφαση που επικρίθηκε έντονα από την LGBTQ κοινότητα για το timing. Το έκανε όταν βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα από τις σε βάρος του καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Οι καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις σε εφήβους αυξάνονται όσο περνά ο καιρός, με τον Κέβιν Σπέισι να μπαίνει σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ. Η κλινική The Meadows, όπου έχει εισαχθεί και ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, θεωρείται ότι εφαρμόζει το καλύτερο πρόγραμμα θεραπείας σεξουαλικών εξαρτήσεων στις ΗΠΑ

Ο 58χρονος ηθοποιός θα μπορεί να συμμετέχει σε προγράμματα ιππασίας, γιόγκα, τάι τσι, βελονισμού και «διαλογισμού» στην κλινική. Στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της περιλαμβάνονται γυμναστήριο, πισίνα και χώροι χαλάρωσης. Στο κέντρο εφαρμόζεται ένα πρόγραμμα θεραπείας 45 ημερών για εξαρτημένους στο σεξ που ονομάζεται «Απαλό Μονοπάτι». Οι ασθενείς συμμετέχουν σε πρόγραμμα συμβουλευτικής και προσπαθούν μέσω των «εκφραστικών τεχνών» να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους.

Σε κλινική απεξάρτησης ο Κέβιν Σπέισι

Το DailymailTV επανέφερε στο προσκήνιο τις φωτογραφίες του Κέβιν Σπέισι με το νεαρό μοντέλο που είχαν τραβηχτεί πριν από 17 χρόνια. Στις φωτογραφίες αποτυπώνονται τρυφερές στιγμές του τότε 41χρονου ηθοποιού με το 21χρονο μοντέλο στους λόφους πάνω από το Topanga στην Καλιφόρνια. Οι φωτογραφίες μετά τη δημοσίευσή τους σε tabloid είχαν “χαθεί” καθώς ο Κέβιν Σπέισι διατηρούσε το προφίλ του ετεροφυλόφιλου.

Οι επίμαχες φωτογραφίες ήταν από τις πρώτες δημόσιες ενδείξεις ότι προσπαθεί να κρύψει την ερωτική του ζωή. Τότε μάλιστα είχε αρνηθεί να προβεί σε κάποιο σχόλιο για τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Μετά τις καταγγελίες βρίσκεται πλέον στο πολυτελές κέντρο αποτοξίνωσης που στοιχίζει 36.000 δολάρια τον μήνα. Στην κλινική έχουν εισαχθεί διάσημοι όπως ο Tiger Woods, η Elle Macpherson, η Kate Moss και η Selena Gomez. Πιστεύεται ότι ο Κέβιν Σπέισι εισήχθη στην κλινική στο τέλος της περασμένης εβδομάδας. “Παίρνει τον χρόνο που χρειάζεται για να αξιολογηθεί η κατάστασή του και να θεραπευτεί”, ανέφεραν οι εκπρόσωποί του.

Ο ηθοποιός απολύθηκε από το Netflix και το «House of Cards». Το Netflix μάλιστα αφαίρεσε τον Κέβιν Σπέισι από την αφίσα της δημοφιλούς σειράς House of Cards, στην οποία υποδύθηκε τον Φρανκ Άντεργουντ. Έναν δολοπλόκο πολιτικό που ξεκινά από στέλεχος του κόμματος και φτάνει να εκλεγεί ακόμα και πρόεδρος των ΗΠΑ μέσα από μια σειρά μηχανορραφίες που φτάνουν ακόμα και στο έγκλημα.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις