Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κέβιν Σπέισι: Ραγδαίες εξελίξεις! Το Netflix παύει κάθε συνεργασία μαζί του

Κέβιν Σπέισι

O όμιλος Netflix απομάκρυνε τον Κέβιν Σπέισι από τη σειρά “House of Cards” στην οποία πρωταγωνιστούσε. Ο όμιλος προχώρησε στην συγκεκριμένη ενέργεια εναντίον του Κέβιν Σπέισι μετά τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον του 58χρονου αμερικανού ηθοποιού που δεν σταματούν να έρχονται στο φως.

“Το Netflix δεν θα μετάσχει πλέον σε καμιά παραγωγή του House of Cards, αν ο Κέβιν Σπέισι συνεχίσει να εμφανίζεται στη σειρά. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την εταιρία παραγωγής MRC (που συγχρηματοδοτεί τη σειρά) το χρονικό αυτό διάστημα για να κάνουμε μια αποτίμηση και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε”. Αυτό ανακοίνωσε η συνδρομητική τηλεοπτική υπηρεσία την οποία επικαλείται το περιοδικό του Χόλιγουντ Variety.

“Κόβει” και ταινία που πρωταγωνιστούσε ο Κέβιν Σπέισι

Το Netflix δεν θα μεταδώσει ούτε την ταινία “Gore” με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι. Η ταινία μεγάλου μήκους που αναφέρεται στη σχέση μεταξύ ενός νεαρού άνδρα και του διάσημου αμερικανού συγγραφέα Γκορ Βιντάλ επρόκειτο να προβληθεί το 2018.

“Απομόνωση” για τον Κέβιν Σπέισι

Από τις αρχές της εβδομάδας, οι κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και επιθέσεις έχουν αυξηθεί σε βάρος του σταρ του Χόλιγουντ, βραβευμένου με δύο ‘Οσκαρ, στη Βρετανία και στις ΗΠΑ. Ορισμένες από τις κατηγορίες αυτές αφορούν περιστατικά που έλαβαν χώρα τα τελευταία 30 χρόνια και μια μεταξύ αυτών αφορά απόπειρα βιασμού ενός 15χρονου ανηλίκου.

Ο εκπρόσωπος του Σπέισι διέκοψε τις σχέσεις μαζί του την Πέμπτη και δεν είναι γνωστό ποιος τον εκπροσωπεί σήμερα.

Κέβιν Σπέισι

«Είναι παιδόφιλος» – Προσπάθησε να βιάσει 15χρονο

Την ίδια ώρα, δεν σταματούν οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για τον Κέβιν Σπέισι. Ένας ακόμα άντρας αποκαλύπτει ότι όταν ήταν 14 ετών έκανε έρωτα μαζί του, αλλά μετά ο Κέβιν Σπέισι προσπάθησε να τον βιάσει.

Ο άντρας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του ισχυρίστηκε πως ο Κέβιν Σπέισι προσπάθησε να τον βιάσει όταν ήταν 15 ετών το 1984. Το περιστατικό έγινε λίγους μήνες αφότου ξεκίνησαν τη σεξουαλική τους σχέση.

Ο Κέβιν Σπέισι ήταν τότε 24 ετών και έκανε έρωτα με τον 14χρονο. Είχε γίνει 15 ετών όταν επιχείρησε να τον βιάσει. Είχαν γνωριστεί πρώτη φορά όταν ήταν μόλις 12 ετών σε θεατρικό camp στη Νέα Υόρκη.

Όταν έκαναν για πρώτη φορά έρωτα το 1983 ο ηθοποιός του δήλωνε την αγάπη του. “Είναι παιδεραστής”, τόνισε το φερόμενο θύμα του. Ο δικηγόρος του Κέβιν Σπέισι δήλωσε ότι ο διάσημος ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς.

Ο Κέβιν Σπέισι προσπάθησε να τον βιάσει κατά τη διάρκεια σύντομης επίσκεψής του. Σχεδίαζε να σταματήσει για λίγο σπίτι του διάσημου ηθοποιού πριν πάει για φαγητό με τους γονείς του. “Ήρθε πίσω μου, κατέβασε το φαρδύ τζιν μου και προσπάθησε να με βιάσει. Του είπε “όχι, δεν θέλω”. Με άρπαξε και συνέχισε. Πονούσα και του είπα ξανά όχι. Προσπάθησε ξανά. Ευτυχώς ήμουν αρκετά δυνατός για να τον σπρώξω και να τον απομακρύνω. Έτρεχα κλαίγοντας στις σκάλες και πήγα για φαγητό με τους γονείς μου.

Πάντα έλεγα ότι προσπάθησε να με βιάσει. Του είπα ότι δεν ήθελα και προσπάθησε ξανά. Του είπα όχι και συνέχισε πιο δυνατά. Δεν ξέρω πως θα μπορούσα να το δω αν όχι σαν μια απόπειρα βιασμού που κατάφερα να αποτρέψω”.

Η επίθεση του Κέβιν Σπέισι

Αυτό έγινε τρία χρόνια αφότου γνωρίστηκαν πρώτη φορά. Ο Κέβιν Σπέισι ήταν καθηγητής του σε θεατρικό camp στη Νέα Υόρκη. Η σεξουαλική τους σχέση ξεκίνησε δύο χρόνια αργότερα, όταν ήταν 14 ετών, μετά από τυχαία συνάντησή τους στο Shakespeare in the Park.

Ήταν μαζί με τους γονείς του και έφυγαν για βόλτα μαζί στο πάρκο. “Μου έδωσε το κινητό του και μου είπε να του τηλεφωνήσω. Μετά από 24 ώρες βρέθηκε στο κρεβάτι μαζί του, τονίζοντας πως νόμιζε ότι είχε σχέση με την Jenifer Jason Leigh. “Τον πήρα την επόμενη μέρα και μου είπε πως είναι ερωτευμένος μαζί μου και ήθελε να με δει. Πήγα στο διαμέρισμά του. Είχαμε μια πρώτη σεξουαλική επαφή εκείνη τη φορά που κυρίως αφορούσε εμένα να του κάνω έρωτα”.

Κέβιν Σπέισι

Η παράνομη σχέση τους περιπλέκεται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι ο έφηβος κοιμόταν με τον ξάδελφό του. Ο ξάδελφός του είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τον μεγαλύτερο αδελφό του. Εκείνη την εποχή το θύμα σκεφτόταν ότι ζούσε μια ενήλικη ζωή, κάτι που θεωρείται ελκυστικό για τους περισσότερους έφηβους.

Στο μεταξύ οκτώ εργαζόμενοι στο House of Cards δηλώνουν στο CNN πως ο Κέβιν Σπέισι τους παρενοχλούσε για χρόνια. Σε μια περίπτωση μάλιστα επιτέθηκε σε έναν νεαρό. Εν μέσω των καταγγελιών σεξουαλικής κακοποίησης η εκπρόσωπος και μάνατζερ του Κέβιν Σπέισι Staci Wolfe αποφάσισε να διακόψουν τη συνεργασία τους.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις