Κόσμος

Κίεβο: Καυγάς σε μπαρ για τα μάτια μιας γυναίκας κατέληξε σε πυροβολισμούς – Δείτε βίντεο

Η γυναίκα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πιο σοβαρά τραύματα από όλους
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σκηνές από ταινία φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν σε μπαρ στο Κίεβο, όταν ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί μέσα σε μπαρ μετά από καυγά.

Το συμβάν συνέβη περίπου πριν από μία εβδομάδα σε μπαρ στο Κίεβο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο καβγάς ξεκίνησε όταν ένας άνδρας άρχισε να παρενοχλεί μια κοπέλα που διασκέδαζε με τον νεαρό σύντροφό της.

Αποτέλεσμα ήταν αρχικά να λογομαχήσουν έντονα οι δύο άνδρες μεταξύ τους και κατά τη διάρκεια του οποίου ο επιθετικός άνδρας έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η κοπέλα προσπάθησε να ηρεμήσει τον σύντροφό της και τελικά ήταν εκείνη που τραυματίστηκε πιο σοβαρά. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της παρείχαν την απαραίτητη φροντίδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

 

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την αστυνομία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες δηλώσεις από τις αρχές. Ερευνώνται όλες οι συνθήκες του περιστατικού, τα κίνητρα των πυροβολισμών και το αν ο δράστης είχε άδεια οπλοφορίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο δράστης ενδέχεται να είχε φύγει από το σημείο πριν φτάσει η αστυνομία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στην Γαλλία: 53χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και διαμέλισε το άψυχο σώμα της – Καταδικάστηκε σε 27 χρόνια κάθειρξη
Ο άνδρας άφησε άψυχο σώμα της στον καναπέ και την επόμενη ημέρα, την τεμάχισε με τροχό και διασκόρπισε τα λείψανα, μέσα σε πλαστικές σακούλες στο πάρκο
Γαλλική αστυνομία