Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κιμ Γιονγκ Ουν: Ψάχνει ποιος ζωγράφισε το γκράφιτι που τον χαρακτηρίζει «γιο πουτ@ν@ς»

Κιμ Γιονγκ Ουν: Ψάχνει ποιος ζωγράφισε το γκράφιτι που τον χαρακτηρίζει «γιο πουτ@ν@ς»

Για ακόμη μία φορά ο Κιμ Γιονγκ Ουν απέδειξε ότι είναι λίγο (έως πολύ) παρανοϊκός! Τώρα έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρει τον άνθρωπο που ζωγράφισε ένα προσβλητικό γκράφιτι για εκείνον.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας,  Πιονγκγιανγκ, γέμισε πρόσφατα με γκράφιτι τα οποία χαρακτήριζαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν “πουτ@ν@ς γιο”. Μάλιστα, οι “δράστες” φρόντισαν να μοιράζουν παντού και φυλλάδια με τα συγκεκριμένα “κομπλιμέντα” για τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν λοιπόν ξεκίνησε αμέσως έρευνα για να εντοπίσει τους θαρραλέους δράστες με τις Αρχές να έχουν ερευνήσει ήδη πάνω από 20.000 κατοίκους της περιοχής. Μάλιστα, για να καταφέρει να βρει ποιος ή ποιοι είναι πίσω από τα γκράφιτι… τους βάζει να γράφουν ένα ιδιόχειρο σημείωμα τα οποία ελέγχουν προσεκτικά ειδικοί ώστε να καταλήξουν στον δράστη σύμφωνα με τον γραφικό χαρακτήρα.

Ένας κάτοικος της Πιονγκγιανγκ, φέρεται να υποστήριξε στην ιστοσελίδα Daily North Korea: «Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετικά τεταμένη τώρα και πολλοί πιστεύουν ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν σύντομα θα δώσει προσωπικές οδηγίες για το θέμα αυτό».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις