Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κιμ Καρντάσιαν: Απελπισμένη! Ο Κάνιε Γουέστ πάσχει από διπολική διαταραχή – Χωρίζει το ζευγάρι

Κιμ Καρντάσιαν: Απελπισμένη! Ο Κάνιε Γουέστ πάσχει από διπολική διαταραχή – Χωρίζει το ζευγάρι

Απελπισμένη εμφανίστηκε η Κιμ Καρντάσιαν με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram μετά το ατελείωτο παραλήρημα του συζύγου της Κάνιε Γουέστ και όλα δείχνουν διαζύγιο. Μάλιστα ο ίδιος ο Κάνιε Γουέστ σε ένα από τα παραληρηματικά tweets του υποστήριξε ότι ήθελε να χωρίσει από το Νοέμβριο του 2018. Ρίχνει την ευθύνη στην πεθερά του Κρις Τζένερ την οποία αποκαλεί Κρις Γιονγκ Ουν. 

Πηγές από το περιβάλλον του ζεύγους αναφέρουν ότι το διαζύγιο έχει δρομολογηθεί εδώ και εβδομάδες. Η ίδια στην ανάρτησή της αναφέρει ότι ο Γουέστ πάσχει από διπολική διαταραχή και αναφέρει ότι όποιος έχει κάποιον δικό του με την ίδια πάθηση ξέρει πόσο οδυνηρό είναι αυτό. Λέει ακόμα ότι ποτέ δεν μίλησε δημόσια για το πως αυτό έχει επηρεάσει την οικογένειά της γιατί είναι πολύ προστατευτική προς τα παιδιά της και είναι δικαίωμα του Κάνιε να μην το έχει ανακοινώσει δημόσια. Όμως, πλέον δηλώνει ότι είναι αναγκασμένη να μιλήσει κυρίως γι’ αυτό το λεπτό θέμα που έχει να κάνει με την ψυχική υγεία. 

Προσπαθεί στην συνέχεια να εξηγήσει το πως έφτασε ο Κάνιε Γουέστ στην κατάσταση αυτή μεγαλώνοντας και πως είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος ο οποίος δικαιούται να έχει όνειρα. Και ζητεί από το κοινό και τους θαυμαστές τους να αντιμετωπίσουν με συμπόνοια και με αγάπη όλα όσα συμβαίνουν καθώς πολλές είναι οι φορές που αισθάνεται αβοήθητη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις