Κόσμος

Κίνα: 5 νεκροί και 15 τραυματίες από μαχαιροβγάλτη

Ένας άντρας οπλισμένος με ένα μαχαίρι σκότωσε πέντε ανθρώπους και τραυμάτισε 15 ακόμη σε μια πόλη στην ανατολική Κίνα, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Το συμβάν συνέβη το Σάββατο το απόγευμα στους δρόμους της Ανγκίνγκ, μιας πόλης 1.200 χλμ νότια του Πεκίνου στην επαρχία Ανχούι, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση CCTV.

Η υπηρεσία κρατικής ασφάλειας της πόλης ανακοίνωσε πως διεξάγεται έρευνα για τον προσδιορισμό των συνθηκών της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε σε ένα πεζόδρομο και σε ένα εμπορικό δρόμο.

Οι επιθέσεις με μαχαίρια δεν είναι ασυνήθιστες στην Κίνα, όπου δεν επιτρέπεται η οπλοφορία για τους απλούς πολίτες.

Τον Απρίλιο, ένας άντρας σκότωσε με μαχαίρι δύο παιδιά και τραυμάτισε 16 ακόμη σε έναν παιδικό σταθμό στη νότια Κίνα.

Το 2018, ένας άνδρας που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα παιδιά στην βόρεια Κίνα καταδικάστηκε σε θάνατο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στους 36 οι νεκροί από τις πυρκαγιές σε ουρανοξύστες στο Χονγκ Κονγκ: «Καταστροφή άνευ προηγουμένου» δηλώνουν οι αρχές
Η γιγαντιαία πυρκαγιά συνεχίζει να κατακαίει πολλά συγκροτήματα κατοικιών, προκαλώντας δεκάδες θύματα και αφήνοντας 279 ανθρώπους «αγνοούμενους»
Τα κτίρια που καίγονται στο Χονγκ Κονγκ
Η Ουκρανία ότι έπληξε ρωσικό εργοστάσιο παραγωγής εξαρτημάτων για πυραύλους Iskander και Kalibr
Ο ουκρανικός στρατός αναλαμβάνει την ευθύνη για επίθεση σε στρατηγική εγκατάσταση στην Τσουβάσια, η οποία κατηγορείται ότι παράγει κρίσιμα εξαρτήματα για τα drones Shahed και διάφορα άλλα συστήματα
Έκρηξη Ουκρανία
Πραξικόπημα στη Γουινέα–Μπισσάου εν μέσω προεδρικών εκλογών: Ο στρατός παίρνει τον έλεγχο της χώρας
Το πραξικόπημα σημειώθηκε ενώ η χώρα παρέμενε σε εκλογικό θρίλερ: η εκλογική διαδικασία ανεστάλη, τα σύνορα έκλεισαν και ο απερχόμενος πρόεδρος υποστηρίζει ότι συνελήφθη στο γραφείο του
Οι στρατιωτικοί πραξικοπηματίες στη Γουινέα-Μπισάου