Παρασκευή, 14 Ιουν.
37oC Αθήνα

Κίνα: Επίθεση σε δημοτικό σχολείο – Τουλάχιστον δύο νεκροί

Κίνα: Επίθεση σε δημοτικό σχολείο – Τουλάχιστον δύο νεκροί

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι φαίνεται πως έχουν χάσει τη ζωή τους κατά τη διάρκεια μιας νέας επίθεσης με μαχαίρι σε δημοτικό σχολείο στην Κίνα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές αν τα θύματα είναι παιδιά ή ενήλικες, ωστόσο φωτογραφίες και βίντεο που έχουν ανέβει στο Twitter δείχνουν αιμόφυρτα παιδιά στο έδαφος και γονείς να ουρλιάζουν… Η επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο δημοτικό σχολείο της πόλης Guixi της Κίνας, σύμφωνα με το BBC. 

Σύμφωνα με την αστυνομία μια γυναίκα 45 ετών φαίνεται πως βρίσκεται πίσω από την επίθεση. Η ίδια επιτέθηκε σε μαθητές και δασκάλους με ένα μαχαίρι για το φρούτο…

Γονείς περιέγραψαν στο BBC όσα βίωσαν: «Το έμαθα το μεσημέρι και ήμουν πολύ σοκαρισμένος». «Το παιδί μου είναι στην πέμπτη τάξη και πολύ μικρό και έφτασε με ασφάλεια στο σπίτι, αλλά το σχολείο δεν μας έχει ενημερώσει και έχει κρατήσει τα πάντα κρυφά, πηγαίνω σπίτι για να βρίσκομαι δίπλα στο παιδί μου και να το παρηγορήσω».

 

Ακόμα ένας γονιός σημείωσε πως οι δάσκαλοι το χειρίστηκαν αρκετά καλά: «Δημοσίευσαν αμέσως φωτογραφίες των παιδιών της ομάδας γονέων, λέγοντας ότι τα παιδιά ήταν ασφαλή και ότι είχαν ήδη κλειδώσει τις πόρτες, ζητώντας από τους γονείς να έρθουν να τα πάρουν».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις