Κόσμος

Κίνα: Σε λάθος χειρισμό οφείλεται η φωτιά στο εργοστάσιο – 38 οι νεκροί

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε λάθος χειρισμός εργαζόμενου προκλήθηκε η φωτιά σε εργοστάσιο στην Κίνα, με τον απολογισμό των νεκρών να έχει φτάσει τους 38.

Σύμφωνα με κρατικό μέσο ενημέρωσης της Κίνας, «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως το δυστύχημα αυτό προκλήθηκε από χειρισμό αντίθετο με τον κανονισμό εκ μέρους ενός εργαζομένου της επιχείρησης. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από εργασία ηλεκτροσυγκόλλησης».

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε εγκατάσταση της μικρής ιδιωτικής εταιρείας Kaixinda Trading στη λεγόμενη «ζώνη της τεχνολογίας» της πόλης Ανγιάνγκ στην κεντρική επαρχία Χενάν. Η πυροσβεστική ανέπτυξε 63 οχήματα στην εγκατάσταση, σύμφωνα με κινεζικά ΜΜΕ. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 20:00 (τοπική ώρα νστις 14:00 ώρα Ελλάδας) προτού κατορθωθεί να κατασβεστεί πλήρως στις 23:00 (17:00), όπως μετέδωσε το κανάλι CCTV.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποκάλυψη Μπέντζαμιν Νετανιάχου για Ιράν: «Προσπάθησαν να δολοφονήσουν έναν από τους γιους μου»
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δεν διευκρίνισε ποιος από τους γιους του στοχοποιήθηκε - ο Γιαΐρ ή ο Άβνερ - ούτε άλλες πληροφορίες σχετικά με την αναφερθείσα απόπειρα δολοφονίας
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Η κυβέρνηση Τραμπ ανακοίνωσε νέες οικονομικές κυρώσεις για το Ιράν και τους συμμάχους του – «Να κόψουμε κάθε οικονομική γραμμή ζωής που στηρίζει το τυραννικό καθεστώς»
Ο Σκοτ Μπέσεντ προειδοποίησε τους «διαμεσολαβητές» του Ιράν, να σταματήσουν να αγοράζουν πετρέλαιο και να συναλλάσσονται με την Τεχεράνη
REUTERS 6