Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Κίνα: Τρόμος για επιβάτες πτήσης της Air China – «Εκτοξεύτηκαν» λόγω αναταράξεων

Κίνα: Τρόμος για επιβάτες πτήσης της Air China – «Εκτοξεύτηκαν» λόγω αναταράξεων

Ένα τρομακτικό βίντεο από τη στιγμή που οι αναταράξεις σε πτήση της Air China από τη Σανγκάη στο Πεκίνο προκαλούν πανικό. Τουλάχιστον δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Η πτήση CA1524 της Air China είχε απογειωθεί την περασμένη Δευτέρα (10.07.2023) από τη Σανγκάη με προορισμό το Πεκίνο. Ο αεροπλάνο έπεσε σε αναταράξεις και όπως καταγράφει το βίντεο, επιβάτες και πλήρωμα «εκτοξεύτηκαν».

Φωνές και ουρλιαχτά τρόμου ακούστηκαν και σύμφωνα με τη Daily Mail, ένας επιβάτες και ένα μέλος του πληρώματος τραυματίστηκαν.

Ήταν τέτοια η ένταση των αναταράξεων που σύμφωνα με επιβάτη, η οροφή του αεροπλάνου ράγισε σε ένα σημείο και μια από τις ταμπέλες για έξοδο κινδύνου, έπεσε από τη θέση της!

Δείτε την τρομακτική στιγμή

 

Σύμφωνα με επιβάτες, επίσης, η πτήση ήταν καλή αλλά τα τελευταία 30 με 40 λεπτά πριν φτάσει στον προορισμό της, έπεσε σε κενά αέρος. Ήταν η στιγμή που επιβάτες επέστρεφαν στις θέσεις τους από την τουαλέτα.

«Είδα μια γυναίκα και μια αεροσυνοδό, που την κάλυπτε με το σώμα της, να εκτοξεύονται στο ταβάνι», είπε επιβάτης.

Ο ίδιος έδωσε συγχαρητήρια στο πλήρωμα του αεροσκάφους για την αντίδρασή του. «Παρά το φόβο τους, έτρεξαν να προστατεύσουν επιβάτες που δεν είχαν δέσει τις ζώνες τους και τους κράτησαν σφιχτά, ενώ στη συνέχεια έδωσαν βοήθεια στους τραυματίες με έναν άκρως επαγγελματικό και ήρεμο τρόπο».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις