Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση “έθαψε” βούλευμα για ευθύνη υπουργών της κυβέρνησης Καραμανλή

ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση “έθαψε” βούλευμα για ευθύνη υπουργών της κυβέρνησης Καραμανλή

Για “θάψιμο” δικαστικού βουλεύματος που “καίει” υπουργούς της κυβέρνησης Καραμανλή κάνει λόγο το Κίνημα Αλλαγής. Όπως τονίζει, αυτό επιβεβαιώνεται από σχετικό δημοσίευμα του τύπου, και αποτελεί έργο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η οποία θέλει να καλύψει τους… συμμάχους της.

Συγκεκριμένα τo Kίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι το σημερινό δημοσίευμα του Βήματος για τη τύχη δικαστικού βουλεύματος του 2017, επιβεβαιώνει σχέδιο εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων της.

Η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει:

«Η Δικαιοσύνη οφείλει να είναι τυφλή και όχι μονόφθαλμη. Όλα στο φως, για όλους και για όλα. Από σημερινό, όμως, δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», προκύπτει ότι αυτά, για την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν ισχύουν. Κινείται με σχέδιο εξόντωσης αντιπάλων και κάλυψης ημετέρων και συμμάχων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε Δικαστικό Βούλευμα του 2017, ο εισαγγελέας αποδίδει συγκεκριμένες ευθύνες για ζημιά του Δημοσίου, 147 εκατομμυρίων ευρώ, από πράξεις και παραλείψεις τριών Υπουργών της Κυβέρνησης Καραμανλή 2004-09 κατά την παραλαβή του συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων. Η δικογραφία αυτή ουδέποτε γνωστοποιήθηκε στη Βουλή, αμελλητί, όπως προβλέπεται, παρά το ότι προέκυψε η εμπλοκή πολιτικών προσώπων. Και επίσης καμία ανεξάρτητη αρχή δεν διέταξε να γίνει έρευνα.

Ρωτάμε: Ποιος και με ποιού εντολή ανέλαβε την ευθύνη της απόκρυψης της υπόθεσης;

Περιμένουμε άμεσα απάντηση».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις