Κόσμος

Κλέφτες και αστυνόμοι! Πλάνα που κόβουν την ανάσα! – Video

Κλέφτες και αστυνόμοι σε συγκλονιστικές εικόνες μίας σκληρής αναμέτρησης στους δρόμους της Βρετανίας!

Τα πλάνα της μάχης που δίνουν καθημερινά οι αστυνομικοί με τους κλέφτες έδωσε στη δημοσιότητα η Μητροπολιτική Αστυνομία, σε μία προσπάθεια να αποθαρρύνει επίδοξους εγκληματίες, με τις νέες της τακτικές.

Αυτές παρουσιάζονται στο βίντεο όπου φαίνονται αστυνομικοί να κυνηγούν τους κακοποιούς και πολλές φορές να πέφτουν πάνω τους με τα για να ανακόψουν τη διαφυγή τους.

Οι δράστες με τα δίτροχα έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων του Λονδίνου καθώς κλέβουν από τσάντες και πορτοφόλια μέχρι κινητά και ρολόγια.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, κάποιοι ληστές έχουν διαπράξει έως και 30 κλοπές σε μία ώρα!

Ωστόσο, το αμείλικτο κυνηγητό των βρετανικών αρχών έχει περιορίσει τη δράση των δίτροχων συμμοριών κατά 44% τον τελευταίο χρόνο, από 19.000 αδικήματα σε 12.500.

πηγή: Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Συμφωνήσαμε με την Ελλάδα για εισαγωγές φυσικού αερίου» – Στις 13:45 η συνάντηση με Μητσοτάκη
Η δήλωση Ζελένσκι έγινε πριν από την σημερινή άφιξή του στην Ελλάδα, πρώτο σταθμό των επισκέψεών σε χώρες της Ευρώπης - Εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συναντηθεί με τον Κώστα Τασούλα και τον Νικήτα Κακλαμάνη
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 60
Χακάν Φιντάν: Ιστορική παραίσθηση η μη αποδοχή της λύσης δύο κρατών στην Κύπρο
Ισχυρίστηκε ότι «στο βόρειο τμήμα ζουν Τούρκοι, στο νότιο τμήμα ζουν Έλληνες και, χάρη στην παρουσία του τουρκικού στρατού, από το 1974 και μετά, συνεχίζεται η ζωή χωρίς να έχει ανοίξει ρουθούνι»
Χακάν Φιντάν