Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κοέν “καρφώνει” Τραμπ! “Ήξερε ότι είναι παράνομος ο χρηματισμός των δυο γυναικών”!

Τραμπ
photo epa

Απόλυτα ενήμερος ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ για το γεγονός οτι ήταν παράνομο να χρηματίσει τις δυο γυναίκες που έλεγαν οτι είχαν ερωτική σχέση μαζί του, τόνισε ο Μάικ Κοέν.

Ο πρώην δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, σε ερώτηση από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News αν θεωρεί οτι ο αμερικανός πρόεδρος ήξερε πως οι πληρωμές αυτές που έγιναν στην πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς και στην Κάρεν Μακντούγκαλ, μια playmate, ήταν μεμπτές, ο Μάικλ Κοέν απάντησε: «ασφαλώς».

Ο Ντόναλντ Τραμπ ενήργησε έτσι επειδή «ήταν πολύ ανήσυχος για τις επιπτώσεις που θα μπορούσαν να έχουν στις εκλογές αυτοί οι ισχυρισμοί », συνέχισε ο Μάικλ Κοέν στις πρώτες δηλώσεις του μετά την καταδίκη του χθες, Πέμπτη, σε τρία χρόνια φυλάκιση.

Ο Ντόναλντ Τραμπ από την πλευρά του επανέλαβε και πάλι πως ποτέ δεν ζήτησε από τον Μάικλ Κοέν να παραβιάσει τον νόμο , ισχυρισμό τον οποίο ο δικηγόρος διέψευσε χθες μέσω του Twitter μετά την καταδίκη του.

«Δεν πιστεύω πως μπορεί κάποιος να το πιστέψει», δήλωσε ο Μάικλ Κοέν στον Τζορτζ Στεφανόπουλο, στην εκπομπή «Good Morning America».

Το ABC μετέδωσε αποσπάσματα της συνέντευξης πριν την μεταδώσει ολόκληρη.

«Κατ’ αρχάς, τίποτε απ’ όσα γίνονταν στους κόλπους της ‘Οργάνωσης Τραμπ’ δεν μπορούσε να γίνει χωρίς τη συγκατάθεση του. Με διέταξε να κάνω αυτές τις πληρωμές, με διέταξε να εμπλακώ σ’ αυτές τις υποθέσεις», δήλωσε ακόμη ο πρώην δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο 52χρονος δικηγόρος καταδικάσθηκε επειδή οργάνωσε την πληρωμή 280.000 δολαρίων στις δύο φερόμενες ερωμένες του ρεπουμπλικανού προέδρου ώστε να αγοράσει τη σιωπή τους και έτσι «να επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές» του 2016.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις