Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κοίταξε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δεν πίστευε στα μάτια του! Αυτό που είδε δεν ήταν μπάλα

Κοίταξε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δεν πίστευε στα μάτια του! Αυτό που είδε δεν ήταν μπάλα

Μια πιτσιρίκα χάζευε τα στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της. Η 10χρονη Ίντια Νιούμαν κοίταζε ένα προς ένα τα στολίδια στο δέντρο του σπιτιού στο Νιούναν της Τζόρτζια όταν ξαφνικά ένα από αυτά κουνήθηκε!

Όπως διηγήθηκε η μαμά της στο CNN όλα έγιναν την Τετάρτη όταν η μικρή μπήκε τρέχοντας στην κουζίνα λέγοντάς της: «Μαμά! Υπάρχει ένα τρομακτικό στολίδι στο δέντρο μας!»

Η αλήθεια είναι ότι η οικογένεια έχει πολλά στολίδια σε μορφή κουκουβάγιας και αρχικά η μητέρα της νόμιζε ότι μιλούσε για ένα από αυτά. Όμως, πολύ γρήγορα κατάλαβε ότι επρόκειτο για ένα ζωντανό, ολοζώντανο πουλί μέσα στο δέντρο!

Η οικογένεια άφησε πόρτες και παράθυρα ανοικτά το βράδυ μήπως και φύγει αλλά εκείνη είχε βολευτεί όπως φαίνεται στο δέντρο. Το επόμενο βράδυ ο πατέρας της οικογένειας βρήκε την κουκουβάγια στην κορυφή του δέντρου στην θέση του άστρου. Της άρεσε εκεί. Το Σάββατο κάλεσαν ειδικούς σε άγρια ζώα ο οποίος τους αποκάλυψε ότι η κουκουβάγια ήταν εκεί μπορεί και μια εβδομάδα.

Η οικογένεια είχε αγοράσει το δέντρο στο τέλος Νοεμβρίου. Ο ειδικός τους είπε ότι η κουκουβάγια ήταν πεινασμένη και πρότεινε να της δώσουν λίγο ωμό κοτόπουλο.

Και άρχισαν οι αναρτήσεις με λεζάντες όπως: «Η κουκουβάγια έφαγε ωμό κοτόπουλο. Θα δείτε το πιάτο αν κατεβείτε κάτω στην φωτογραφία. Όταν πήγα να δω πως είναι, εκείνος πήδηξε σε πιο ψηλά κλαδιά».

Με τα πολλά, η αρσενική, κουκουβάγια μετά από τις οδηγίες των ειδικών γύρισε πίσω στο δάσος.

πηγή: DailyMail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις