Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Κόλαση” στη Γάζα: Φωτιές, νεκροί και τραυματίες

“Κόλαση” στη Γάζα: Φωτιές, νεκροί και τραυματίες

– Αιματοκύλισμα στη Γάζα για ακόμη μία μέρα – Τρεις Παλαιστίνιοι νεκροί και 40 τραυματίες από πυρά ισραηλινών στρατιωτών! Ανάμεσα στους νεκρούς ένα 16χρονο παιδί
– Σφοδρές συγκρούσεις Παλαιστίνιων με τον ισραηλινό στρατό – Φωτιές, καπνοί, χημικά και αίματα παντού
– Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από τα βίαια επεισόδια των τελευταίων ημερών
– Νέα παρέμβαση του ΟΗΕ
– Δείτε LIVE εικόνα

Απίστευτες είναι οι εικόνες από την Γάζα για ακόμη μία φορά όπου επικρατεί… χάος! Παλαιστίνιοι διαδηλώνουν για την ελευθερία τους ενώ Ισραηλινοί στρατιώτες τους απωθούν με πυρά αλλά και χημικά. Οι Παλαιστίνιοι διαδηλωτές έκαψαν λάστιχα αλλά και αμερικανικές σημαίες ενώ παρά το γεγονός ότι δυο άνθρωποι πέθαναν και δεκάδες τραυματίστηκαν παραμένουν στο σημείο και διαδηλώνουν!

Ειδικότερα, 3 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα (06.04.2018) από τις σφαίρες ισραηλινών στρατιωτών στη διάρκεια των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας κατά μήκος του φράχτη που χωρίζει το Ισραήλ από τη Γάζα. Ο ένας από αυτούς, μάλιστα, είναι μόλις 16 χρονών. 

Αυτό ανακοίνωσαν παλαιστίνιοι αξιωματούχοι υγείας στον παλαιστινιακό θύλακα, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των νεκρών σε 22 από τα βίαια επεισόδια των τελευταίων ημερών.

Το υπουργείο Υγείας στη Γάζα ανακοίνωσε ότι περίπου 40 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από τις σφαίρες ισραηλινών στρατιωτών.

Πέθανε ένας διαδηλωτής που είχε τραυματιστεί – Παρέμβαση ΟΗΕ

Το Γραφείο του Ύπατου Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (OHCHR) έκανε σήμερα έκκληση στο Ισραήλ να διασφαλίσει ότι οι δυνάμεις ασφαλείας του δεν κάνουν χρήση υπερβολικής βίας εναντίον παλαιστινίων διαδηλωτών στη μεθόριο της Γάζας με το Ισραήλ.

Η εκπρόσωπος Ελίζαμπεθ Θροσέλ είπε σε τακτική ενημέρωση του Τύπου ότι η χρήση όπλων θα πρέπει να είναι η έσχατη λύση και ότι η αδικαιολόγητη χρήση τους πιθανόν να συνιστά δολοφονία αμάχων από πρόθεση, κάτι που αποτελεί παραβίαση της Τέταρτης Συνθήκης της Γενεύης.

Σήμερα υπέκυψε στα τραύματά του ένας Παλαιστίνιος, ο οποίος είχε τραυματιστεί πριν από μια εβδομάδα στη διάρκεια διαδηλώσεων εναντίον του Ισραήλ κατά μήκος του φράχτη που χωρίζει το Ισραήλ από τον παλαιστινιακό θύλακα, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι υγείας.

Γάζα: Δείτε LIVE εικόνα

#فلسطين_مباشر | البث المباشر – الحدود الشرقية لمدينة غزة

Gepostet von ‎تلفزيون فلسطين Palestine tv‎ am Freitag, 6. April 2018

#مباشر شرق مدينة غزة وإشعال الإطارات في #جمعة_الكوشوك ضمن فعاليات #مسيرة_العودة_الكبرى

Gepostet von ‎شهاب‎ am Freitag, 6. April 2018

Δείτε εικόνες και βίντεο

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις