Κόσμος

Κολομβία: Συνελήφθη ο 19χρονος από το Περού που έκαψε ζωνταντή τη 18χρονη σύντροφό του επειδή ήθελε να χωρίσουν

Συνελήφθη στην Κολομβία ο 19χρονος από το Περού, ο οποίος έκαψε ζωντανή τη 18χρονη σύντροφό του, και αναμένεται να εκδοθεί στη χώρα του.

Ο Σέρχιο Ταράτσε Πάρα, υπήκοος Βενεζουέλας, 19 ετών, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί κόκκινο σήμα της Ιντερπόλ, καταζητείτο διότι φέρεται στα μέσα Μαρτίου να διέπραξε φριχτό έγκλημα στο Περού, όταν περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και να έκαψε ζωντανή την Κάθριν Γκόμες, 18 ετών, η οποία ήθελε να τερματίσει τη σχέση τους.

Η νέα, που εισήχθη στην εντατική με εγκαύματα σε πάνω από το 60% του σώματός της, υπέκυψε έξι ημέρες αργότερα.

Το Περού των 33 εκατομμυρίων κατοίκων κατέγραψε 136 δολοφονίες γυναικών το 2022, έναντι 146 το 2021 και 138 το 2020, σύμφωνα με επίσημα δεδομένα.

Συγκριτικά, στη Γαλλία των 67 εκατομμυρίων κατοίκων καταμετρήθηκαν 122 δολοφονίες γυναικών το 2021.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Ο Νετανιάχου διέταξε άμεσες επιθέσεις στη Γάζα μετά από φερόμενη παραβίαση της εκεχειρίας
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός κατηγορεί τη Χαμάς για παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός που ισχύει από τις 10 Οκτωβρίου και διατάζει άμεση στρατιωτική απάντηση
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
12