Κόσμος

Κολομβία: Συντριβή αεροσκάφους σε συνοικία της Μεντεγίν – Φόβοι για πολλούς νεκρούς

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα αεροσκάφος συνετρίβη σήμερα σε συνοικία της πόλης Μεντεγίν, στη βορειοδυτική Κολομβία, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ντανιέλ Κιντέρο.

«Σημειώθηκε αεροπορικό δυστύχημα στη συνοικία Μπελέν Ροζάλες», αναφέρει ο δήμαρχος του Μεντεγίν σε ανάρτησή του στο Twitter. «Έχουν κινητοποιηθεί όλα τα διαθέσιμα μέσα της τοπικής αρχής για την παροχή βοήθειας στους πληγέντες», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Κιντέρο, πρόκειται για ένα δικινητήριο Piper που εκτελούσε πτήση μεταξύ του Μεντεγίν και της πόλης Πιζάρο στην επαρχία Τσόκο. Ο πιλότος ανέφερε μηχανική βλάβη αμέσως μετά την απογείωση και δεν επέστρεψε στο «Olaya Herrera», ένα από τα δύο αεροδρόμια της πόλης Μεντεγίν.

Σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται πυκνός μαύρος καπνός να υψώνεται πάνω από τα σπίτια, ενώ ακούγονται οι σειρήνες των πυροσβεστικών οχημάτων και των ασθενοφόρων που σπεύδουν στον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους.

https://twitter.com/realzaidzayn/status/1594728183353708544?s=20&t=fWpKRZFAxrky05X-ACVWCw

Αδιευκρίνιστος παραμένει επί του παρόντος ο αριθμός των θυμάτων.

Ωστόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται από τοπικά μέσα ενημέρωσης πως έχασαν τη ζωή τους 8 άτομα.

medellin

Πρωτεύουσα της ορεινής επαρχίας της Αντιοχείας, το Μεντεγίν είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κολομβίας και βρίσκεται στην καρδιά της κοιλάδας Αμπουρά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρόμος σε λούνα παρκ στις ΗΠΑ: Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που καλώδιο παιχνιδιού σπάει – Δύο τραυματίες
Στα πλάνα φαίνεται η καμπίνα του παιχνιδιού να είναι στον αέρα όταν ξαφνικά πέφτει με δύναμη στο έδαφος, καθώς ένα από τα καλώδια που το συγκρατούσαν φαίνεται να σπάει απότομα
Λούνα Παρκ
Φρίκη στις ΗΠΑ: Πατέρας δολοφόνησε τη σύζυγο και τα έξι παιδιά τους – Έβαλε φωτιά στο σπίτι, έκαψε τα κατοικίδια και αυτοκτόνησε
Οι πολίτες της κοινότητας ειδοποίησαν τις αρχές για έντονη μυρωδιά καπνού, κατά την κατάσβεση οι πυροσβέστες εντόπισαν τις σορούς του ζευγαριού και των παιδιών ηλικίας από 5 έως 15 ετών
Μέλη της κοινότητας συγκεντρώνονται στο Duncan Woods στο Grand Haven του Μίσιγκαν, για να θρηνήσουν και να τιμήσουν οκτώ μέλη μιας τοπικής οικογένειας που έχασαν τη ζωή τους σε μια τραγωδία που συγκλόνισε την κοινότητα 5