Κόσμος

Κολοράντο: Αεροπλάνα συγκρούστηκαν στον αέρα – Τρεις νεκροί

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν δύο μικρά αεροσκάφη συγκρούστηκαν, πάνω από την κομητεία Μπούλντερ του Κολοράντο, με τα συντρίμμια να διασκορπίζονται σε μεγάλη απόσταση.

Ήταν γύρω στις 9 το πρωί (τοπική ώρα) όταν η αστυνομία «δέχθηκε κατεπείγουσες τηλεφωνικές κλήσεις» από αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τα δύο αεροσκάφη να συγκρούονται στον αέρα, βόρεια του Ντένβερ, σύμφωνα με ανακοίνωση του σερίφη της κομητείας Μπούλντερ.

Οι δύο επιβαίνοντες στο Cessna 172 και ο πιλότος του Sonex Xenos βρήκαν τον θάνατο, ενώ δεν υπήρξαν θύματα στο έδαφος.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA), τα δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν κοντά στο αεροδρόμιο Vance Brand, στο Λόνγκμοντ του Κολοράντο. Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το αεροπορικό δυστύχημα βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πώς το πόσιμο νερό γίνεται το νέο και επικίνδυνο μέτωπο του πολέμου στη Μέση Ανατολή
Η στοχοποίηση μονάδων αφαλάτωσης σηματοδοτεί μια ποιοτική αλλαγή στον χαρακτήρα του πολέμου – Το αφαλατωμένο νερό και γιατί είναι σημαντικό – Οι προηγούμενες επιθέσεις και οι επιπτώσεις
Μπαχρέιν
Από τον Βλαντιμίρ Πούτιν τα πρώτα συγχαρητήρια προς τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Θα έχετε την ακλόνητη υποστήριξή μας»
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε βέβαιος ότι ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ θα συνεχίσει το έργο του πατέρα του «με τιμή» και θα ενώσει τον ιρανικό λαό «ενώπιον σοβαρών δοκιμασιών»
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν 7