Κόσμος

Κονγκό: Δεκάδες νεκροί μετά από τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τουλάχιστον 40 επιβάτες κάηκαν ζωντανοί, όταν ένα λεωφορείο ανατράπηκε και έπιασε φωτιά στο δυτικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κογκό σήμερα, έγινε γνωστό από έναν αξιωματούχο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο χωριό Κιουάουα, έξι ώρες ανατολικά από την πρωτεύουσα Κινσάσα, δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Κουίλου Ουίλι Ιτσχουντάλα.

«Εκ των 31 επιζώντων, οι εννέα έχουν τραυματιστεί σοβαρά».Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται το βαρύ όχημα, που έχει ανατραπεί, να καίγεται και φρούτα να έχουν διασκορπιστεί στον δρόμο. Το Ρόιτερς δεν έχει επαληθεύσει το υλικό αυτό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μαζική ρωσική επίθεση στην Ουκρανία με υπερηχητικούς και βαλλιστικούς πυραύλους - 4 νεκροί και 83 τραυματίες
Η Ρωσία έπληξε το Κίεβο με μαζικό κύμα πυραύλων και drones με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι στην ουκρανική πρωτεύουσα και τη γύρω περιοχή και να τραυματιστούν τουλάχιστον 83 άτομα
Ρωσική πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία
Σύντροφος του μοντέλου OnlyFans, Λίλι Φίλιπς, που κοιμήθηκε με 1.113 άντρες σε μία μέρα: «Στο τέλος πάντα επιστρέφει σε μένα»
Η ίδια η Φίλιπς περιέγραψε το εγχείρημα ως «οργανωμένο» και είπε ότι όσοι την ακολουθούν από παλιά καταλαβαίνουν ότι ήταν ένας στόχος που ήθελε πολύ να καταφέρει
Η Λίλυ Φίλιπς και το αγόρι της