Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Έφτασε στο σπίτι του στους Βουλιαράτες η σορός του – video

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Έφτασε στο σπίτι του στους Βουλιαράτες η σορός του – video

Στο σπίτι του στους Βουλιαράτες έφτασε η σορός του Κωνταντίνου Κατσίφα νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (07.11.2018) συνοδευόμενο από κόσμο που θέλησε να τιμήσει τον 33χρονο.

Η σορός του Κατσίφα αναμένεται να “διανυκτερεύσει” στο σπίτι του, και αύριο Πέμπτη (08.11.2018) θα γίνει η κηδεία του στους Βουλιαράτες στις 13:00.

Για τον λόγο αυτό έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας στα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας. Οι αρχές τόσο από την μια όσο και από την άλλη πλευρά των συνόρων έχουν λάβει ειδικά μέτρα έτσι ώστε να αποφευχθούν γεγονότα που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στις σχέσεις των δυο χωρών, τώρα που το κλίμα είναι τόσο τεταμένο. Δεκάδες πούλμαν έχουν ναυλωθεί προκειμένου να παραστούν στην κηδεία άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η οικογένεια Κατσίφα μέσα σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα παρέλαβε στη 1.00 τα ξημερώματα τη σορό του Κωνσταντίνου, από το νεκροτομείο Τιράνων, δέκα ημέρες μετά το θάνατό του. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ ο Κωνσταντίνος Κατσίφας θα ταφεί με στρατιωτικά ρούχα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις